Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Çok komik bir yorum. Kazanmak için rakibin zayıf olmasını istiyorsun. Neyi kanıtlamış olacaksın? Eksik bir Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu mu?
Önemli olan puan durumu değil mi? Liderliği garantiledikten sonra rakibin güçlü olup olmaması sorun değil.Çok komik bir yorum. Kazanmak için rakibin zayıf olmasını istiyorsun. Neyi kanıtlamış olacaksın? Eksik bir Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu mu?
SHERLOCKED
Başarılı
Önemli olan puan durumu değil mi? Liderliği garantiledikten sonra rakibin güçlü olup olmaması sorun değil.
Değil. Siz Atatürk'ün sporcuda aradığı sıfatların sadece ikincisini okumuşsunuz sanırım.
Kadrodaki futbolcuların yarısının Türk olmadığından haberin yok herhalde.Değil. Siz Atatürk'ün sporcuda aradığı sıfatların sadece ikincisini okumuşsunuz sanırım.
Atatürk’ü örnek verip boş boş Atatürk düşmanı gibi gösterme beni.
SHERLOCKED
Başarılı
Senin tuttuğun takım şampiyon olsun. Ne geçecek eline? Yapman gereken izlediğin maçtan keyif almaktır. Bu da maçtaki rekabete bağlıdır.
Sıfatlardan biri Türk olmak değil. Ve sizi Atatürk düşmanı olarak göstermek gibi bir niyetim de yok. Sadece onu anlayamadığınızı belirtiyorum.
Kadrodaki futbolcuların yarısının Türk olmadığından haberin yok herhalde.
Atatürk'ü örnek verip boş boş Atatürk düşmanı gibi gösterme beni.
Sıfatlardan biri Türk olmak değil. Ve sizi Atatürk düşmanı olarak göstermek gibi bir niyetim de yok. Sadece onu anlayamadığınızı belirtiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-