Detaylar
Kim cevapladı?Sye
Uzman
Anladım kardeşim yapılan faul sayılarını da atar mısın. Sarıların alayı Avrupada itirazdan. Ligde de en çok kart gösterilen 3. takımda Fenerbahçe. Ama ligde en az kart gören 2 takımı sorma söylemem, çok büyük bir tesadüf var orada
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Anladım kardeşim yapılan faul sayılarını da atar mısın? Sarıların alayı Avrupa'da itirazdan. Ligde de en çok kart gösterilen 3. takımda Fenerbahçe. Ama ligde en az kart gören 2 takımı sorma söylemem, çok büyük bir tesadüf var orada![]()
Bende oyuncuların sıfır temasla yere düşmelerini anlayamıyorum.
infazcı03
Uzman
Geçmiş olsun, üzüldüm.
Arkadaşlar hiç mi futbol oynamadınız? Önceden mahallede top oynardık. Topa vurmayı bilmezdik. Boşa bile vurunca ayağımıza ağrı girerdi. Hani profesyonel bir futbolda. Ayağını yanlış kullanman bile sahalardan uzak durmana yeterli. Kolay mı sanıyorsunuz. Sakatlanıp hemen tedavi olup oynamayı.
Dostum adamların maça çıkmamak için böyle yapması bile dediğin durumdan daha iyi. Yoksa bu kadar para verdiğin adamlar böyle kolay sakatlanabiliyorsa daha sıkıntı. Özellikle şampiyonluk yarışının son zamanlarında.Arkadaşlar hiç mi futbol oynamadınız? Önceden mahallede top oynardık. Topa vurmayı bilmezdik. Boşa bile vurunca ayağımıza ağrı girerdi. Hani profesyonel bir futbolda. Ayağını yanlış kullanman bile sahalardan uzak durmana yeterli. Kolay mı sanıyorsunuz. Sakatlanıp hemen tedavi olup oynamayı.