8688

Uzman
Açık açık Türk düşmanlığı yapıyor UEFA. Resmen penaltı olan bir pozisyon var. Adamın şortunu çekiyor, adamın donunu gördüm ben ekrandan. Nasıl penaltı olamaz bu? Üstüne adamların açtığı pankarttan bile ceza verilip maç iptal edilmeli. Bir değil iki değil üç değil bu UEFA sürekli hakkımızı gasp ediyor resmen ve devlet yetkililerimiz de bu olaylara sessiz kalıyor şaka gibi resmen. Galatasaray Hollanda takımı Ajax'ı yendi diye penaltı vermedi hakem, zaten kendisi de Hollanda'lı. Tam bir ucube sürüsü bu UEFA yetkilileri ve hakemleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbola kendinizi bu kadar kaptırmayın hocam. Fanatiklikten gözünüz görmüyor. Avrupa'da hiçbir hakem keyfine göre saçma sapan işler yapmaz. Hayatı biter. Duran, adamın formasını önce çekiyor. Hatta neredeyse üzerinden çıkaracak kadar çekmiş. Maçı bile izlemedim. Şimdi pozisyonu açıp 30 saniye izledim. Her şey apaçık ortada. Bu neyin itirazı anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbola kendinizi bu kadar kaptırmayın hocam. Fanatiklikten gözünüz görmüyor. Avrupa'da hiçbir hakem keyfine göre saçma sapan işler yapmaz. Hayatı biter. Duran, adamın formasını önce çekiyor. Hatta neredeyse üzerinden çıkaracak kadar çekmiş. Maçı bile izlemedim. Şimdi pozisyonu açıp 30 saniye izledim. Her şey apaçık ortada. Bu neyin itirazı anlamadım.

İki oyuncu da birbirini çekiyor. Kurallar gereği bu durumda ikili mücadele sayılır iki oyuncudan birisi çekmeyi bırakır ve diğeri şarja devam ederse faul olur. Duran bıraktıktan sonra rakip şarjın şiddetini artırıyor ve tek kişilik avantaj sağlanıyor bu kadar basit. Kaldı ki burada sıkıntı VAR’ın çağırması. Eğer o pozisyon faul olsa VAR zaten gel izle demez. VAR’daki hakem penaltı olduğunu düşündüğü için çağırıyor. Bu pozisyon haricinde de rezalet bir hakem yönetimi vardı zaten olmayan faule 2 sarı gösterdi. Kontrolü kaybetmiş bir hakem vardı maalesef.

UEFA ile TFF'yi karıştırmayın. UEFA'ya amcaoğlu torpili ile giremezsiniz.

Ivan Bebek nerenin hakemiydi acaba? Bir takımın belki de doğrudan kupayı almasına engel oldu adam. UCL’de bile daha nadiren olsa da saçma kararlar dönüyor ama UEL ve konferanstaki her hakem çok iyi değil. Art niyet vardır demiyorum ama bariz kötü bir hakem bu adam penaltıdan bağımsız. Stuttgart maçındaki hakem de rezaletti mesela.

Fenerbahçe ne zaman başarılı olur biliyor musunuz? 90+5. dakikada penaltım verilmedi diye ortalığı ayağa kaldırmak yerine "Biz neden 90+5. dakikadaki penaltıya muhtacız?" dediği zaman Fenerbahçe başarılı olur. Galatasaray neden başarılı? Çünkü adamlar başarılı olsa bile takımlarını ve hocalarını eleştiriyor. Fenerbahçe taraftarı ise her sezon tekrar tekrar takımın başına veya takıma kim gelirse gelsin göklere çıkarıyorlar.

Türkiye’de böyle bir olay olsaydı tamam şike iddiası olabilirdi, ama Avrupa’da kolay kolay şike/kollanma gibi durumlar olmaz.

Fenerbahçe ne zaman başarılı olur biliyor musunuz? 90+5. dakikada penaltım verilmedi diye ortalığı ayağa kaldırmak yerine "Biz neden 90+5. dakikadaki penaltıya muhtacız?" dediği zaman Fenerbahçe başarılı olur. Galatasaray neden başarılı? Çünkü adamlar başarılı olsa bile takımlarını ve hocalarını eleştiriyor. Fenerbahçe taraftarı ise her sezon tekrar tekrar takımın başına veya takıma kim gelirse gelsin göklere çıkarıyorlar.

Hocayi elestirecek bir sey yok cunku. Rotasyon yapti ve galibiyeti alacak oyunu oynatti, cok net pozisyonlar bulduk ama oyuncularin ahrazligi sebebiyle atamadik. Baskani da elestiremezsin ki hem hoca hem kendisi Eylul ayinda kaosun ortasina geldi, buna ragmen iyi sayilacak bir ilerleme kaydedildi. Haliyle VAR'a gitmesine ragmen penaltiyi vermeyen hakemi elestirirsin normal bu.

Haliyle VAR'a gitmesine ragmen penaltiyi vermeyen hakemi elestirirsin normal bu.
Çoğu fenerli taraftar eleştirmiyor. Direkt olarak yapı diyor. Biz avrupadaki kartları konuşmaya başladıktan sonra galatasaraya kart gösterilmiyor bize daha çok gösteriliyor diyen fenerli gördüm az önce. Ve böyle saçma sapan komplo teorileriyle konuşan taraftar sayısı düzgün taraftar sayısından daha fazla.

Çoğu fenerli taraftar eleştirmiyor. Direkt olarak yapı diyor. Biz avrupadaki kartları konuşmaya başladıktan sonra galatasaraya kart gösterilmiyor bize daha çok gösteriliyor diyen fenerli gördüm az önce. Ve böyle saçma sapan komplo teorileriyle konuşan taraftar sayısı düzgün taraftar sayısından daha fazla.

Sosyal medyaya bakarak bu algiya varmak dogru degil. Her taraftar grubunda bu tarz insanlar var cunku Turkiye'deki genel insan kitlesi ne ki taraftar farkli olsun. Fenerbahce taraftarinda bu biraz daha birikmis olabilir o da normaldir 11 yildir sampiyon olamamanin getirdigi bir stres da var bunyede.