mauroicardi99 68

Üstün
Fenerbahçe 3. eleme turunu geçerse Play-Off turunda Sparta Prag/Olympique Lyon eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Hocam 3. eleme turunda Sturm Graz ile oynayacaklar, kazanırlarsa Play-Off'a yükselecekler. Play-Off turunda Lyon veya Prag gelecek.
Çok pardon hocam yanlış yazmışım sturm grazı geçse bile lyon ya da praga elenip gelir yazacaktım. Pardon. Bende 10 dakikadır acaba neyi yanlış yazdım diye düşünüyordum.

Son yılların en basit kurası. Fener'in başındaki bu efsanevi kupa canavarı, her şeyi yapan binimci hocayla kalır mıyız? Şüpheli...

Ben Fenerbahçe'yi tanıyorsam bunlardan 3 yer elenir.
Merak etmeyin hocam, sizin gibi Monza'dan, Venezia'dan 3 yemeyiz ya;Lyon'a onurumuzla eleniriz en azından.

Son yılların en basit kurası. Fener'in başındaki bu efsanevi kupa canavarı, her şeyi yapan binimci hocayla kalır mıyız? Şüpheli...

Kalorifer kartal greenwood yerine irfancan oynatırsa şaşırmam hiç.

Tamamen takıma yeni katılacak oyuncular dahilinde oluşacak uyum form durumuna göre şekillenecek. Fenerbahçe'nin tek odağı Sturm Graz olmalı çünkü yine kontra kovalayacak bir ekiple oynayacak ve bunu bir önceki tur oynadığı Polonya ekibi Gornik'ten daha iyi bitirecek ve sonuçlandıracak tecrübeli ayakları mevcut. Keza önceki turdan ders alınarak Sturm Graz maçına çıkarsa İsmail hoca ve oyuncuları Sturm Graz'ı yine çok uçmadan kaçmadan safe kalarak eleyebilir. Bir sonraki tur özelinde ise Lyon'da eksikler var ama Lyon ekibi belli bir oyun planı olan topu çevirebilen bir ekip Fenerbahçe'nin bu maçta bu iki rakibe göre turu geçerse daha kontrollü şekilde oynayacağını düşünüyorum. Greenwood, Vedat, Kante'nin formlarının durumu çok kritik olacak önümüzdeki dönem için Fenerbahçe adına ve bu hafta içi yapılacak transferlerin takıma bir an önce katılıp, antrenman yemesi şart.

Türkiye’den en son ne zaman 2 takım UCL’ye gitti hatırlamıyorum. Bu sene Fenerbahçe de Galatasaray ile birlikte UCL’ye katılırsa Türk futbolu için çok büyük gelişme olur.