Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım oluyor

Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım oluyor. Sadece son sandıkların açılıp sonucunun girilmesi bekleniyor. Aziz Yıldırım başarabilecek mi?

Aziz Yıldırım -> 4897 oy.
Hakan Safi -> 2825 oy.

GS'ye peş peşe 5. şampiyonluğu hayırlı olsun. Bakarsın Trabzon yatırımları karşılığını verir de onların bir şansı olur. Fenerbahçe olarak da sezon sonu Aziz'in bırakacağı borçları ödemeye başlarız tekrardan.

Haciz 2 hafta sonra bahaneleri sıralamaya başlar. Yok eski yönetim ve rakibim oyuncularla görüşmüş fiyatları yükseltmişler, yok oyuncu maaşları çok yüksek falan filan demeye.

Diğer aday da pek farklı değil. X trollerinden bir tanesi. 60 milyonluk limite 80 milyonluk adam sığdırmaya çalışıyor. Zaten ifşası patlak verdi. Bir oyuncuya yorum yaptırmak için para vermesi kadar aciz aday. Bu kadar kendini ezdirecek başkana sahip olmaktansa diğer aday her zaman daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu size anlatmıştım sanırım. 60 milyonluk limit diye bir şey yok. O Aziz'in yalanı, ayrıca oyuncunun kontrat süresine bölünüyor. Yani 80m€'luk adamın limite etkisi 20m€. Üstelik bu oyuncuları zorunlu opsiyon ile kiralayarak bu limiti manipüle dahi edebiliyorsun. Yapmak isteyen için bir sürü yöntem var. Haciz para harcamamak için bu yalanı öne sürdü. Şimdi gidecek ligden düşmüş takımın santraforunu alacak üstüne 1-2 çöp alacak. Transfer sezonu geçirdim diyecek.

Bir oyuncuya yorum için para verdiğine dair ise hiçbir güvenilir kaynaktan haber yok. O da Haciz trollerinin yalanıydı. Neyse 18 yaşındaki genç dostum ilk eleme maçına rezalet bir kadro ve taktik anlayış ile çıkıp ŞL'den elendiğin zaman. Ligin başında ligden koptuğun zaman bazı gerçekleri göreceksin ama 1 sezonu daha kaybetmiş olacağız.

Ne olursa olsun yine üzülen Fener taraftarı olacak, her sene aynı mevzu.

1 yıllık bir seçim için Safi'nin gelmemesi kötü oldu. 1 yılın sonunda en kötü ihtimalde bile zararlı çıkacak olan Fenerbahçe değil, kendi sermayesiyle gelen Safi olacaktı. Rakibimiz 100 milyona Osimhen çeksin, biz 19 yaşında 4 golü olan Cherif'e 20 milyon verelim. Akıl kârı iş değil gerçekten. Tek avuntumuz Aykut Kocaman'ın gelmemesi olur.

Galatasaray yüzyılı başladı.

İşte bu yüzden başarılı olamıyoruz . Galatasaray'ın 5. şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun.

Ne hikmetse sizden duyuyorum bu açıklamaları. Bu zamana kadar kimsenin böyle bir şeyin yalan olduğunu belirtmedi. Yalan olsa zaten seçimi kaybetmez miydi mantıklı düşünürsek? Bu yalanı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaz mıydı Safi? Yapardı. Ama bakıyorum bir şey yapmadı. Üstüne 2000 oy fark yedi. Zaten 20 yıldır ŞL görmüyoruz rezil kadro diyorsun hala. Bu zamana kadar da rezildi şimdide rezil olsa bir şey olmaz. Sizi çok sevdiğiniz kupasızlık için yemin etmiş başkan adaylarınızla baş başa bırakıyorum. Elbet bir gün anlayacaksınızdır diye ümit ediyorum.

Taraftar istemediğini belirtiyor. Eğer yüzsüz değilse gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…