Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım oluyor

Sence Ali Koç gibi rahat biri yerine başka biri olsa böyle başarısız olur muydu?
Aziz, Ali Koç'u aratacak sen de göreceksin. İzle de gör, ben uzaktan seyreden bir Beşiktaş'lı olarak diyorum sana. Bu kadar da netim.

Ben şampiyonluk hakkında konuşmuyorum nereden çıkardın onu tam olarak?
Evet tarihin en kötü başkanı olduğu için Mourinho ile şampiyon olamadı değil mi?
Buradan çıkardım tam olarak. 1 önceki mesajınızı unutacak kadar unutkan olamazsınız.

Adamın başarılarına aç bak. Sonra gel Fenerbahçe de yaptığı rezilliğe bak. Sence Ali Koç gibi rahat biri yerine başka biri olsa böyle başarısız olur muydu?
Kariyeri Fenerbahçe'den çok daha büyük takımlarla yaşadığı başarılarla dolu. Fenerbahçe'de 2. oldu en azından. Benfica'da 2. bile olamadı. Bu da Ali Koç etkisi sanırım.

Aziz, Ali koç'u aratacak sen de göreceksin. İzle de gör, ben uzaktan seyreden bir Beşiktaşlı olarak diyorum sana. Bu kadar da netim.

Arkadaş BJK'nin Fb'den Gökhan ve Caner'i çarpmasını bunun üstüne Aziz'in BJK'ye posta koymaya çalışıp BJK'nin en iyi oyuncusunu(Quaresma) alır yedek oturturum demesini sonrasında ise BJK'nin bizim oyuncumuz olan Lens'i alıp Aziz'i madara etmesini falan da hatırlamıyor büyük ihtimalle.

Maalesef 10 sene öncesini dahi hatırlayamayacak hafızaya sahip yaşlılar ve 10 sene öncesini hatırlamayan gençler Aziz'i çok iyi bir lider sanıyor. Neyse ki bu sene bir tazeleyici olacak ve sonsuza dek bu heriften ve yalakalarından kurtulacağız inşallah.

Madem o kadar berbat bir adam. Siz ve sizin gibi düşünenler, diliniz yok mu? Sağda solda X ağzıyla konuşmak yerine trollcü Safi'yi savunup Aziz'in kazanmasını engelleyebilirdiniz. Bu adam bu kadar fark attığına göre belki de ben değil, siz bazı şeyleri hatırlamayacak kadar unutkansınız, değil mi?

Sabahtan beri konuşmuyor muyum ne demek dilimiz yok mu vallaha ne dediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca X ağzı ile konuşmuyorum birebir hatırladığım, tecrübe ettiğim şeyler ile konuşuyorum. 28 yaşındayım Aziz'in rezalet dönemini gayet iyi hatırlıyorum, birebir tecrübe ettim.

Adamın fazla oy alması gerçekleri değiştirmiyor. Ona bakarsan çok kötü dediğin Ali Koç'ta 2 seçimde böyle oylar alarak kazandı. Ne oldu çok iyi başkan mı oldu? Erdoğan'da çok yüksek oy alıyor ne oldu çok iyi başkan mı oldu? Neyse dediğim gibi daha fazla yazmayacağım. Sene sonu hatırlatacağım size. Şimdi berbat argümanlarınızla çay demlemeye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…