Yabancı hocayla olmuyor işte. Kulüpler bunu ne kadar kısa zamanda anlarsa o kadar iyi oluyor. Valerian, Bjelica, Santos, Torrent, Solskjaer, Mourinho, Jesus, Tedesco... Hepsi başarısız oldu. Şahsen ben başkanın Aziz Yıldırım, hocanın da Aykut Kocaman veya İsmail Kartal olacağını düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?RapidLemming955
Yetkin
Aykut Kocaman olmalı. (!)
Yerli olacaksa tek alternatif İsmail Kartal olmalı bence.
Yerli olacaksa tek alternatif İsmail Kartal olmalı bence.
mauroicardi99
Yetkin
İsmail Eagle olsun.
JOKER97
Becerikli
Jesus iyiydi korkak İsmail, Alex düşmanı Aykut'la olmaz bu iş; Aykut'un oynattığı futbol sıkıcı.Yabancı hocayla olmuyor işte. Kulüpler bunu ne kadar kısa zamanda anlarsa o kadar iyi oluyor. Valerian, Bjelica, Santos, Torrent, Solskjaer, Mourinho, Jesus, Tedesco... Hepsi başarısız oldu. Şahsen ben başkanın Aziz Yıldırım, hocanın da Aykut Kocaman veya İsmail Kartal olacağını düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 64
Aykut Kocaman.
Captain Skriniar
Uzman
Yabancı hocalarla olmamasının sebebi tek sezon verilmesi. Adamlar buradaki sistemi öğrenene kadar lig bitiyor sonra yollanıyorlar. İsmail Kartal kesinlikle olmaz evet ligi bilen biri ama Avrupa da rezil olup dönüyor. Tedesco ile devam edilmeliydi bence.
Blackraven
Üstün
Yerli tek seçenek benim için Nuri Şahin kalanına eşeğimi emanet etmem. Yabancı ise gündemdeki Filipe Luis olsa mutlu olurdum. Gönül isterdi ki Tedesco geri gelsin.
i5 7500F
Becerikli
Her maç sistem değiştiren biriyle olmazdı, olmadı. Tamam kadroyu sen kurmadın ama bir sistem oturt be kardeşim. Zeki Murat’ın çıktığı her maçta dominant futbol oynuyoruz adam nasıl başarıyorsa yapıyor, Tedesco için zor olmamalı. Bence yerli şart.Yerli tek seçenek benim için Nuri Şahin kalanına eşeğimi emanet etmem. Yabancı ise gündemdeki Filipe Luis olsa mutlu olurdum. Gönül isterdi ki Tedesco geri gelsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Dual Boot sistem performansını etkiler mi? Sistemi yavaşlatır mı?
- theodore bagwell
-