Porsche ve Audi'den sonra Ferrari de yapayım dedim 
Araç stock olarak böyle geldi.
Ama bunun kan kırmızısı olması lazım, Rosso Imola rengi iyidir
Evet, rengimizi seçtik ve başlıyoruz.
Michelin lastikler fabrika çıkışı geliyor. Lexus, Porsche, Audi ve Ferrari gibi lüks firmaların neredeyse tümünde Michelin var.
Tekerleri karbon göbekli Matt Grigio Corsa Std jantları ile değiştirdim. Fren kaliperlerini ise daha açık ton bir sarıya çevirdim.
Kısa seramik egzozlar yerine sport egzoz seçelim.
Bütün karbon aksesuar seçenekleri Ferrari tarafından varsayılan olarak eklenmiş.
Ön krom ızgaralıklar kırmızı renk ile aynı anda kullanılamadığı için onu es geçtik.
Klasik Scuderia Ferrari Fender Shields'ımız duruyor.
İç döşeme rengini de Nero 3936 seçtim.
Özel olarak Roma Spider logolu paspaslarımız da burada.
Direksiyon dikişlerini de Rosso (Red) 0504 yaptım, bayağı iyi duruyor.
Emniyet kemerlerini Cinture Rot (89051) rengi yaptım, koltukları da square pattern seat modeliyle, Ferrari logosunu da Filo Giallo 0113 - Yellow 0113 olarak değiştirdim. Minik dikiş detaylarını da kırmızı seçtim.
Kokpitteki kemer dekorasyonunu da kırmızı seçtim.
Ayaklık kısmı da alüminyum.
MyFerrari Connect aktive edildi. Yolcu ekranı eklendi. akıllı telefon bağlantısı için Blluetooth opsiyonu eklendi (Koskoca Ferrari'de Bluetooth opsiyonmuş
), Premium Hi-Fi sistem ve telefon kablosuz şarj etme özelliklerini ekledim.
ADAS Full Package aldım. Araçtaki tüm sürüş kameraları, 3 boyutlu radarlar ve çevresel ses gibi özelliklerin tamamını aldım.
Anti-Thieft (Hırsızlık koruması) ekledim.
PPF kaplama yaptırdım, Ferrari alan adam PPF mi kaplatırmış
Evet aracımızı bitirdik
Araca daha sonradan adaptif ön farlar, ayarlanabilir süspansiyonlar da eklendi.
Araç stock olarak böyle geldi.
Ama bunun kan kırmızısı olması lazım, Rosso Imola rengi iyidir
Evet, rengimizi seçtik ve başlıyoruz.
Michelin lastikler fabrika çıkışı geliyor. Lexus, Porsche, Audi ve Ferrari gibi lüks firmaların neredeyse tümünde Michelin var.
Tekerleri karbon göbekli Matt Grigio Corsa Std jantları ile değiştirdim. Fren kaliperlerini ise daha açık ton bir sarıya çevirdim.
Kısa seramik egzozlar yerine sport egzoz seçelim.
Bütün karbon aksesuar seçenekleri Ferrari tarafından varsayılan olarak eklenmiş.
Ön krom ızgaralıklar kırmızı renk ile aynı anda kullanılamadığı için onu es geçtik.
Klasik Scuderia Ferrari Fender Shields'ımız duruyor.
İç döşeme rengini de Nero 3936 seçtim.
Özel olarak Roma Spider logolu paspaslarımız da burada.
Direksiyon dikişlerini de Rosso (Red) 0504 yaptım, bayağı iyi duruyor.
Emniyet kemerlerini Cinture Rot (89051) rengi yaptım, koltukları da square pattern seat modeliyle, Ferrari logosunu da Filo Giallo 0113 - Yellow 0113 olarak değiştirdim. Minik dikiş detaylarını da kırmızı seçtim.
Kokpitteki kemer dekorasyonunu da kırmızı seçtim.
Ayaklık kısmı da alüminyum.
MyFerrari Connect aktive edildi. Yolcu ekranı eklendi. akıllı telefon bağlantısı için Blluetooth opsiyonu eklendi (Koskoca Ferrari'de Bluetooth opsiyonmuş
ADAS Full Package aldım. Araçtaki tüm sürüş kameraları, 3 boyutlu radarlar ve çevresel ses gibi özelliklerin tamamını aldım.
Anti-Thieft (Hırsızlık koruması) ekledim.
PPF kaplama yaptırdım, Ferrari alan adam PPF mi kaplatırmış
Evet aracımızı bitirdik
Araca daha sonradan adaptif ön farlar, ayarlanabilir süspansiyonlar da eklendi.