Elektronik Fevell Z1 - 1.323 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alakası var?

Havale durumunda vergi ya ödenmez ya da çok az ödenir. Direkt kredi kartı kullanımı seçeneği sunulmuyorsa ben ürünü aldığım zaman sipariş geçmişinde 'ürün' olarak değil benim attığım bir para olarak geçer. Bu durumda ürün gelmezse dolandılırmış ve kendimi yasalar önünde savunamamış olurum.

Bir şirket hesabına atıyorsun parayı, normal bir IBAN'a değil. Nasıl vergisi ödenmeyecek acaba? Kredi kartı kullanımının sunulamama sebebi ödeme yöntemi şirketlerini yüzünden, bir ara kredi kartı seçeneği açılmıştı ve Sipay yaklaşık 3 ay parasına el koymuştu adamın bu yüzden açamamakta Discord'da anlatmıştı. Ayrıca çok fazla komisyon alıyorlar. Sonuçta dediğim gibi kargo dahil iki sitede fiyatlar neredeyse aynı. Adam 2 yıldır satış yapıyor dolandıracak kimseyi bulamadı seni buldu herhalde. Yorum yapmak için yorum yapıyorsun gibi geldi veya troll yorum. Son çare gerçekten bilmiyorsun eğer öyleyse durum gerçekten vahim. Her neyse.

Havale konusunda ayrıca, İncehesap gibi sitelere bakarsan kendileri şirket hesabı üzerinden ödeme alıyor. Ozaman onlarda dolandırıcı senin dediğine göre.

Son düzenleme:

Furylevel güvenilir biri hocam, ben kendisinden çok ürün aldım. IBAN'dan alıyor ödemeyi ama bir sıkıntı yaşarsan iade bile yapıyor. Ben bir sorun yaşadığımda iade teklif etmişti. YouTuber zaten ismini kirletmez 1.000 TL için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…