Sepette TEKNOLOJI200 kodunu kullanın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinde daha ucuz.
Sepette TEKNOLOJI200 kodunu kullanın.
Kendi sitesinde sadece havaleyle ödeme var. Ayrıca kargo ücreti de ekleniyor.Kendi sitesinde daha ucuz.
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Kargo ücreti ne kadar bilginiz var mı?Kendi sitesinde sadece havaleyle ödeme var. Ayrıca kargo ücreti de ekleniyor.
Sitede sepete ekleyip görebilirsin.
Kendi sitesinde sadece havaleyle ödeme var. Ayrıca kargo ücreti de ekleniyor.
Ne alakası var? Sen almayabilirsin, zaten şuan nereden alırsan al kargo dahil yakın fiyatta ürün.
Bir şirket hesabına atıyorsun parayı, normal bir IBAN'a değil. Nasıl vergisi ödenmeyecek acaba? Kredi kartı kullanımının sunulamama sebebi ödeme yöntemi şirketlerini yüzünden, bir ara kredi kartı seçeneği açılmıştı ve Sipay yaklaşık 3 ay parasına el koymuştu adamın bu yüzden açamamakta Discord'da anlatmıştı. Ayrıca çok fazla komisyon alıyorlar. Sonuçta dediğim gibi kargo dahil iki sitede fiyatlar neredeyse aynı. Adam 2 yıldır satış yapıyor dolandıracak kimseyi bulamadı seni buldu herhalde.Havale durumunda vergi ya ödenmez ya da çok az ödenir. Direkt kredi kartı kullanımı seçeneği sunulmuyorsa ben ürünü aldığım zaman sipariş geçmişinde 'ürün' olarak değil benim attığım bir para olarak geçer. Bu durumda ürün gelmezse dolandılırmış ve kendimi yasalar önünde savunamamış olurum.
Yorum yapmak için yorum yapıyorsun gibi geldi veya troll yorum. Son çare gerçekten bilmiyorsun eğer öyleyse durum gerçekten vahim. Her neyse.Havale durumunda vergi ya ödenmez ya da çok az ödenir. Direkt kredi kartı kullanımı seçeneği sunulmuyorsa ben ürünü aldığım zaman sipariş geçmişinde 'ürün' olarak değil benim attığım bir para olarak geçer. Bu durumda ürün gelmezse dolandılırmış ve kendimi yasalar önünde savunamamış olurum.