Bu videodaki malzemeleri alacağım ama kabloları Arduio'nun ve motor sürücünün neresine takacağımı bilmiyorum ayrıca videonun açıklama yazan linkteki programlar da indirelemiyor. Hem bu programları hem de devre şemasını atabilir misiniz, veya alternatif olarak video atabilir misiniz?
DIY FFB steering wheel diye aratirsaniz daha güncel bir şeyler bulursunuz. Herhalde birisi zahmet edip forum gibi bir yere yazmak yerine adam akıllı bir GitHub reposu açmıştır.
Her şeye bakmadım ama archive.org ile bazı şeylere erişebilirsiniz. Devre şeması sitede görülebiliyor.
Dıy FFB steering wheel diye aratirsaniz daha güncel bir şeyler bulursunuz. Herhalde birisi zahmet edip forum gibi bir yere yazmak yerine adamakıllı bir GitHub reposu açmıştır.
Her şeye bakmadım ama archive.org ile bazı şeylere erişebilirsiniz. devre şeması sitede görülebiliyor.
Açıklamadaki bağlantı bu. Neden tonla örneği varken rahatça ulaşılabilir bir şekilde rehber yapmayan birinin videosuna dislike atıp gecmediginizi anlamıyorum. Adamın hesabında sosyal medya bağlantıları var. Izleyicilerini önemsiyorsa cevap verir, her zaman erisilebilecek bir hale getirir.
Açıklamadaki bağlantı bu. Neden tonla örneği varken rahatça ulaşılabilir bir şekilde rehber yapmayan birinin videosuna dislike atıp gecmediginizi anlamıyorum. Adamın hesabında sosyal medya bağlantıları var. Izleyicilerini önemsiyorsa cevap verir, her zaman erisilebilecek bir hale getirir.
Güzelinden anlamam. Olaydan da anlamam. Internette yeterince güzel aciklamamis en az 1000 farklı proje bulabileceğinize eminim. Kalite, teknik bilgi ve fiyat açısından geniş bir yelpazesi vardır. Olay sizde bitiyor.