Yer
Antalya

Bu videodaki malzemeleri alacağım ama kabloları Arduio'nun ve motor sürücünün neresine takacağımı bilmiyorum ayrıca videonun açıklama yazan linkteki programlar da indirelemiyor. Hem bu programları hem de devre şemasını atabilir misiniz, veya alternatif olarak video atabilir misiniz?

DIY FFB steering wheel diye aratirsaniz daha güncel bir şeyler bulursunuz. Herhalde birisi zahmet edip forum gibi bir yere yazmak yerine adam akıllı bir GitHub reposu açmıştır.

Her şeye bakmadım ama archive.org ile bazı şeylere erişebilirsiniz.
Devre şeması sitede görülebiliyor.

Dıy FFB steering wheel diye aratirsaniz daha güncel bir şeyler bulursunuz. Herhalde birisi zahmet edip forum gibi bir yere yazmak yerine adamakıllı bir GitHub reposu açmıştır.

Her şeye bakmadım ama archive.org ile bazı şeylere erişebilirsiniz.
devre şeması sitede görülebiliyor.

Devre şemasını ben bulamadım atar mısın programları da araştıracağım teşekkürler.

Attığım videoda potansiyometre kullanılmıyor.

1753970446814.webp

Açıklamadaki bağlantı bu. Neden tonla örneği varken rahatça ulaşılabilir bir şekilde rehber yapmayan birinin videosuna dislike atıp gecmediginizi anlamıyorum. Adamın hesabında sosyal medya bağlantıları var. Izleyicilerini önemsiyorsa cevap verir, her zaman erisilebilecek bir hale getirir.

Kolay gelsin.

Açıklamadaki bağlantı bu. Neden tonla örneği varken rahatça ulaşılabilir bir şekilde rehber yapmayan birinin videosuna dislike atıp gecmediginizi anlamıyorum. Adamın hesabında sosyal medya bağlantıları var. Izleyicilerini önemsiyorsa cevap verir, her zaman erisilebilecek bir hale getirir.

Kolay gelsin.

Tamam peki bana rehberi olan güzel bir video atabilir misin çünkü ben araştırsamda bulamadım bu tarz videolar.