FFmpeg çalışmıyor

cemal59

Uzman
Merhaba, FFmpeg indirdim ve gerekli adımları takip ederek C diskine yerleştirdim, ortam değişkeni atadım CMD'ye geldiğimde FFmpeg yazıyorum ama bilgiler ekranıma gelmiyor. Sadece tekrar komut yazma sekmesi çıkıyor.

Merhaba, FFmpeg indirdim ve gerekli adımları takip ederek C diskine yerleştirdim, ortam değişkeni atadım CMD'ye geldiğimde FFmpeg yazıyorum ama bilgiler ekranıma gelmiyor. Sadece tekrar komut yazma sekmesi çıkıyor.
Ortam değişkenlerine kaydetmen gerekir öyle olması için.

Bu şekilde şöyle çalışır tek;
CMD'yi aç ve programı cmd'ye sürükle ya da yolunu elle gir.

Ortam değişkenlerine kaydetmen gerekir öyle olması için.

Bu şekilde şöyle çalışır tek;
CMD'yi aç ve programı cmd'ye sürükle ya da yolunu elle gir.
Hocam ortam değişkenine girip path kısmına tıklayıp düzenle dedim yeni kısmına tıklayıp bulunduğu yolu yazıp tamam dedim, daha sonra cmd ye geldiğimde ffmpeg yazdım ffmpeg -version'da yazdım tekrar C:\Users\Administrator> yazmaya atıyor beni versiyon gözükmüyor

Orasını bilmiyorum, sadece ffmpeg'i öyle çalıştırmak için ortam değişkenlerine kaydedilmesi gerekirdi. Herhangib bir şey için yani.

Orasını bilmiyorum, sadece FFmpeg'i öyle çalıştırmak için ortam değişkenlerine kaydedilmesi gerekirdi. Herhangib bir şey için yani.

Farklı Windows sürümlerinde yaşadım hocam bu durumu şu an bunda yaşıyorum, anlamadım gitti. Herhangi bir hata mesajıda almıyorum.

ffmpeg kod tabanlı yazılım olduğundan kod ile çalışmayı öğrenmek gerek. Batch scriptleri falan kullanırsın çok işlem yapacaksan. Dolayısıyla kodun devamının sonraki dosyalarda düzenlenmesi yeter genelde. Örnek scriptler...

Eğer ekleyemezsen komut başında ffmpeg yerine dosya yolunu yazmak yeterli.

Teşekkür ederim hocam değerli tavsiyen için, ama benim işime yaramıyor sanırım, sildim komple başka bir şey deneyeceğim çok teşekkürler.

Hocam kullanım klavuzu burada, herhalde direkt version diye bir komut yok.
Teşekkürler hocam, videoda izlediğimde kontrol için yazıp bakıyorlardı hepsinde çıkıyor bende çıkmıyor,programa entegrede de çalışmıyor ya bende bir sorun var yada yöntemde bilmiyorum sildim başka bir sey deneyeceğim çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…