Detaylar
Kim cevapladı?Ortam değişkenlerine kaydetmen gerekir öyle olması için.Merhaba, FFmpeg indirdim ve gerekli adımları takip ederek C diskine yerleştirdim, ortam değişkeni atadım CMD'ye geldiğimde FFmpeg yazıyorum ama bilgiler ekranıma gelmiyor. Sadece tekrar komut yazma sekmesi çıkıyor.
Bu şekilde şöyle çalışır tek;
CMD'yi aç ve programı cmd'ye sürükle ya da yolunu elle gir.
BoomBookTR
Uzman
Dosya yolunu el ile girip deneyin.
cemal59
Uzman
Hocam ortam değişkenine girip path kısmına tıklayıp düzenle dedim yeni kısmına tıklayıp bulunduğu yolu yazıp tamam dedim, daha sonra cmd ye geldiğimde ffmpeg yazdım ffmpeg -version'da yazdım tekrar C:\Users\Administrator> yazmaya atıyor beni versiyon gözükmüyorOrtam değişkenlerine kaydetmen gerekir öyle olması için.
Bu şekilde şöyle çalışır tek;
CMD'yi aç ve programı cmd'ye sürükle ya da yolunu elle gir.
Orasını bilmiyorum, sadece ffmpeg'i öyle çalıştırmak için ortam değişkenlerine kaydedilmesi gerekirdi. Herhangib bir şey için yani.Hocam ortam değişkenine girip path kısmına tıklayıp düzenle dedim yeni kısmına tıklayıp bulunduğu yolu yazıp tamam dedim, daha sonra cmd ye geldiğimde ffmpeg yazdım ffmpeg -version'da yazdım tekrar C:\Users\Administrator> yazmaya atıyor beni versiyon gözükmüyor
cemal59
Uzman
Orasını bilmiyorum, sadece FFmpeg'i öyle çalıştırmak için ortam değişkenlerine kaydedilmesi gerekirdi. Herhangib bir şey için yani.
Farklı Windows sürümlerinde yaşadım hocam bu durumu şu an bunda yaşıyorum, anlamadım gitti. Herhangi bir hata mesajıda almıyorum.
Hocam kullanım klavuzu burada, herhalde direkt version diye bir komut yok.Farklı Windows sürümlerinde yaşadım hocam bu durumu şu an bunda yaşıyorum, anlamadım gitti. Herhangi bir hata mesajıda almıyorum.
ffmpeg Documentation
BoomBookTR
Uzman
ffmpeg kod tabanlı yazılım olduğundan kod ile çalışmayı öğrenmek gerek. Batch scriptleri falan kullanırsın çok işlem yapacaksan. Dolayısıyla kodun devamının sonraki dosyalarda düzenlenmesi yeter genelde. Örnek scriptler...
github.com
Eğer ekleyemezsen komut başında ffmpeg yerine dosya yolunu yazmak yeterli.
GitHub - L0Lock/FFmpeg-bat-collection: A collection of .bat files for some usefull ffmpeg conversions.
A collection of .bat files for some usefull ffmpeg conversions. - L0Lock/FFmpeg-bat-collection
cemal59
Uzman
Teşekkür ederim hocam değerli tavsiyen için, ama benim işime yaramıyor sanırım, sildim komple başka bir şey deneyeceğim çok teşekkürler.ffmpeg kod tabanlı yazılım olduğundan kod ile çalışmayı öğrenmek gerek. Batch scriptleri falan kullanırsın çok işlem yapacaksan. Dolayısıyla kodun devamının sonraki dosyalarda düzenlenmesi yeter genelde. Örnek scriptler...
![]()
GitHub - L0Lock/FFmpeg-bat-collection: A collection of .bat files for some usefull ffmpeg conversions.
A collection of .bat files for some usefull ffmpeg conversions. - L0Lock/FFmpeg-bat-collectiongithub.com
Teşekkürler hocam, videoda izlediğimde kontrol için yazıp bakıyorlardı hepsinde çıkıyor bende çıkmıyor,programa entegrede de çalışmıyor ya bende bir sorun var yada yöntemde bilmiyorum sildim başka bir sey deneyeceğim çok teşekkürler.Hocam kullanım klavuzu burada, herhalde direkt version diye bir komut yok.
ffmpeg Documentation
ffmpeg.org
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-