Bütçe
2500

Colonell

Uzman
Şu an red Switch'li E Yooso Z11 kullanıyorum. Bu klavyeden daha kaliteli basma hissi ve daha hoş Switch sesi olan %75 beyaz bir klavyeye geçmek istiyorum. Başlıktaki klavyelerden anlaşıldığı üzere bütçem 2.500 TL. Klavyeyi oyun, yazılım, internette gezinmek amacıyla alacağım. MCHOSE sanırım uzun süre stoklara girmeyecek. MCHOSE'yi mi beklemeliyim yoksa diğer klavyeleri mi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an red Switch'li E Yooso Z11 kullanıyorum. Bu klavyeden daha kaliteli basma hissi ve daha hoş Switch sesi olan %75 beyaz bir klavyeye geçmek istiyorum. Başlıktaki klavyelerden anlaşıldığı üzere bütçem 2.500 TL. Klavyeyi oyun, yazılım, internette gezinmek amacıyla alacağım. MCHOSE sanırım uzun süre stoklara girmeyecek. MCHOSE'yi mi beklemeliyim yoksa diğer klavyeleri mi tercih etmeliyim?

Madlions'u direk eleyin. MCHOSE diğerleri arasında en iyileri olsa da stok bekleyemezseniz diğer üçüde üzmez. Ses ve tasarım olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa diğer üçü arasında seçim yapabilirsiniz.

FGG Madlions yerine AKKO FUN60 Max daha iyi bir tercih olur bence, Madlions'u eleyebiliriz.
VGN V87 ve Aula F87'nin ikisi de gayet alınabilir klavyeler.
Dark Project ALU87A bildiğim kadarıyla gasket değil, gasket klavyelerde yazım hissi daha iyi oluyor o yüzden bence o da elenebilir.
MCHOSE'yi beklemeye gerek yok bence. Şahsen manyetik klavyenin özellikleri önemli değilse VGN V87 veya Aula F87 alır geçerdim.
Wraith'ten bir şey alacaksanız SWAR kodunu kullanabilirsiniz bu arada.

Fgg madlions yerine Akko fun60 Max daha iyi bir tercih olur bence, Madlions'u eleyebiliriz.
VGN V87 ve aula F87'nin ikisi de gayet alınabilir klavyeler.
Dark Project ALU87A bildiğim kadarıyla gasket değil, gasket klavyelerde yazım hissi daha iyi oluyor o yüzden bence o da elenebilir.
MCHOSE'yi beklemeye gerek yok bence. Şahsen manyetik klavyenin özellikleri önemli değilse VGN V87 veya aula F87 alır geçerdim.
Wraith'ten bir şey alacaksanız swar kodunu kullanabilirsiniz bu arada.

Hocam aklımda VGN var benim de ancak MCHOSE hem tasarım hem de tofu Switch hali acayip hoşuma gidiyor o yüzden 1 aydır MCHOSE bekliyorum. Ama mayıs sonuna gelmezse VGN alıp geçeceğim gibi duruyor.