Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sadece bu oyunda oluyorsa normaldir. FH5 fazla VRAM istiyor. 8 GB Ultra ayarlarda sıkıntı yapabilir.
FH 4 de olmuyordu
Evet takılma normalmiş 8 GB VRAM yetmiyor Forza Horizon 5 için. Bu Video'da adam kendisi söylüyor
ludovico2x
Uzman
Aslında 1080p Ultra ayarlar için yeterli. 2K ve sonrası için yetersiz kalabilir.
m4tehan
Yetkin
Aslında 1080p Ultra ayarlar için yeterli. 2K ve sonrası için yetersiz kalabilir.
1080p oynuyorum ama oyun takılıyor hocam Ultra ayarlar.
VRAM kullanımını Afterburner gibi bir yazılımla kontrol ettiniz mi?1080p oynuyorum ama oyun takılıyor hocam Ultra ayarlar.
Astrea Virgo
Yetkin
Çevre doku geometrisini ve kalite ayarlarını düşürseniz, VRAM tüketiminiz azalacaktır.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
4 bile yeter.
Bu ayarlari deneyin.
Bu ayarlari deneyin.
m4tehan
Yetkin
Oyun 7.400 GB VRAM kullanıyor bence normal gibi.
Son düzenleme:
Astrea Virgo
Yetkin
Ekran kartınız çok sınırda bir kullanım senaryosunda yer aldığı için performansta verimsizlikler yaşarsınız.
Dilerseniz, oyun içi ayarlardan şu iki ayarı "Yüksek" seçeneğine sabitleyerek VRAM tüketimini düşürebilirsiniz.
Ek olarak Nvidia Denetim Masası 3D ayarlarından Forza Horizon 5 için doku süzme seçeneklerini performans moduna getirirseniz, probleminiz çözülecektir.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-