Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sadece bu oyunda oluyorsa normaldir. FH5 fazla VRAM istiyor. 8 GB Ultra ayarlarda sıkıntı yapabilir.
FH 4 de olmuyordu
Evet takılma normalmiş 8 GB VRAM yetmiyor Forza Horizon 5 için. Bu Video'da adam kendisi söylüyor
1080p ultra ayarlarda 8GB yetersiz kalıyor, birkaç ayarı kısabilirsin.
Zaten ultra ve yüksek arasında kayda değer fark yok.
Zaten ultra ve yüksek arasında kayda değer fark yok.
m4tehan
Yetkin
Ekran kartınız çok sınırda bir kullanım senaryosunda yer aldığı için performansta verimsizlikler yaşarsınız.
Dilerseniz, oyun içi ayarlardan şu iki ayarı "yüksek" seçeneğine sabitleyerek VRAM tüketimini düşürebilirsiniz.
Eki Görüntüle 83097
Ek olarak NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarından Forza Horizon 5 için doku süzme seçeneklerini performans moduna getirirseniz, probleminiz çözülecektir.
Teşekkürler, bu sorun normal yani değil mi?
Astrea Virgo
Yetkin
Oyunların artan sistem gereksinimleri nedeniyle VRAM tüketiminin beraberinde yükselmesi normaldir.
Benim sistemimde 10 GB VRAM bile yetmeyebiliyor.
m4tehan
Yetkin
Yok olmadı.
RAM'iniz 16 GB mı? Bu ayar VRAM yetmediği yerde RAM'den takviye alıyor. Doku ayarını düşürebilirsiniz.
m4tehan
Yetkin
RAM'iniz 16 GB mı? Bu ayar VRAM yetmediği yerde RAM'den takviye alıyor. Doku ayarını düşürebilirsiniz.
Hocam bilemedim bu sorun normal ise benlik sıkıntı yok, ben sistemim sıkıntılı diye korkuyorum sadece.
Hocam bilemedim bu sorun normal ise benlik sıkıntı yok, ben sistemim sıkıntılı diye korkuyorum sadece.
Sadece bu oyunda oluyorsa normaldir. FH5 fazla VRAM istiyor. 8 GB Ultra ayarlarda sıkıntı yapabilir.
m4tehan
Yetkin
FH 4 de olmuyordu
Evet takılma normalmiş 8 GB VRAM yetmiyor Forza Horizon 5 için. Bu Video'da adam kendisi söylüyor
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-