Detaylar
Kim cevapladı?Karbüratörün ayarlarına baktırın. Bir şey tutuyor, gidemiyor kavramı genelde karbüratörden oluyor. Harici subap ayarı ve sente.
xBN 52
Üstün
Karbüratörün ayarlarına baktırın. Bir şey tutuyor, gidemiyor kavramı genelde karbüratörden oluyor. Harici subap ayarı ve sente.
Subap ayarı tam, karbüratörden olsa benzinde de yapmaz mı?
Benzin, LPG'e kıyasla daha toleranslı. Miksere de baktırın, karbüratörden tek kastım hava ayarı değil.Subap ayarı tam, karbüratörden olsa benzinde de yapmaz mı?
Sente kaçık olsa muhtemelen subaplar dayanamazdı, ayar tam olduğuna göre üstünde durman gereken iki konu emiş hattı ve ateşleme. Ateşlemeden de olabilir çünkü ateşlemede LPG ile yaşadığın vuruntuyu benzinde yaşamayabilirsin. Ama üzerinde durman gereken kısım emiş hattı şuan.
xBN 52
Üstün
Benzin, LPG'e kıyasla daha toleranslı. Miksere de baktırın, karbüratörden tek kastım hava ayarı değil.
Sente kaçık olsa muhtemelen subaplar dayanamazdı, ayar tam olduğuna göre üstünde durman gereken iki konu emiş hattı ve ateşleme. Ateşlemeden de olabilir çünkü ateşlemede LPG ile yaşadığın vuruntuyu benzinde yaşamayabilirsin. Ama üzerinde durman gereken kısım emiş hattı şu an.
Bu durumda karbüratöre mi baktırayım?
Aslında LPG'ciye gitmen daha doğru olur miksere o da bakar. İyi bir karbüratörcü de halleder.
Umarim bantla yapmaz ayarini.
xBN 52
Üstün
Nasıl yapması gerekiyor.
Aracım yaptırdım karbüratör bakımı, benzin hortumları çatlakmış onların yenisi, karter hava hortumu eğilmiş değişti. Ateşlemeden çıkan ince kablo yarık hava alıyormuş. Karnüratör contasından aynı şekilde hava alıyor hepsi yapıldı.
Son düzenleme:
Süper. Ben de sana benzin hortumlarını kontrol ettir diyecektim, zira benzine alman riskli bir hareket yıllarını LPG ile geçiren bir araç adına. Değişim çok iyi olmuş. Çatlaklar yaş gereği mutlaka oluyor.
Emme hatlarındaki kaçaklar giderildikten sonra bariz çekiş farkını hissedeceksiniz.
Emme hatlarındaki kaçaklar giderildikten sonra bariz çekiş farkını hissedeceksiniz.
Ama üzerinde durman gereken kısım emiş hattı şuan.
Yeni konular
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet