İyi sosyaller. Mahallemizde ve çevremizde fiber altyapı yok. Türk Telekom ve TurkNet'e fiber altyapı başvurusu yapacaktım ama süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Herhangi bir ücret ödeyecek miyiz? Sadece formu doldurup gönderip bekleyecek miyiz?
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 52
Başarılı
Herhangi bir ücret yok. Başvurun ve bekleyin. Eğer yakınınızda yeni yapılan bir bina varsa çabuk gelir. Onun dışında genelde baya bir bekletiyorlar. Birde çevrenizde ne kadar fibere başvuran olursa o kadar iyi.
Ücret ödemiyorsun, hatta komşuların da başvuru yaparsa gelme ihtimali daha da yükselir.
Bir de tüm masrafı ödeyip getirtme imkanı var ama pahalı.
Bir de tüm masrafı ödeyip getirtme imkanı var ama pahalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
oğuz sasi 52
Yetkin
Anladım hocam. Peki iki yerede aynı anda mı başvurmalıyım? yoksa birisine başvursam yeterli olur mu?Herhangi bir ücret yok. Başvurun ve bekleyin. Eğer yakınınızda yeni yapılan bir bina varsa çabuk gelir. Onun dışında genelde baya bir bekletiyorlar. Birde çevrenizde ne kadar fibere başvuran olursa o kadar iyi.
shiedae3 52
Üstün
Anladım hocam. Peki iki yerede aynı anda mı başvurmalıyım? Yoksa birisine başvursam yeterli olur mu?
İkisi farklı altyapı çekiyor ikisine de başvuru yap.
Captain Skriniar 52
Başarılı
İkisine de başvurmakta fayda var.
oğuz sasi 52
Yetkin
Anladım hocam. Sitelerinden başvuru yapacağım değil mi? Birisi sanırım e-devletten de yapılıyor demişti.İkisi farklı altyapı çekiyor ikisine de başvuru yap.
Evet sitelerinden yapıcaksın.Anladım hocam. Sitelerinden başvuru yapacağım değil mi? Birisi sanırım e-devletten de yapılıyor demişti.
shiedae3 52
Üstün
Anladım hocam. Sitelerinden başvuru yapacağım değil mi? Birisi sanırım e-Devlet'ten de yapılıyor demişti.
O dediğin ayrı siteden başvuru yapacaksın ki talep zaten başvuru da sayılmaz.
Yeni konular
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet