Fiber altyapı getirtmek için neler yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SilentStealth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
  • Etiketler Etiketler
    fiber
Herkese iyi Sosyaller. Adresime fiber bağlatmak için çırpınıyorum fakat her açtığım talebe gelen cevap bu şekilde oluyor:

Ben bütün bina ve ikamette bulunan herkesle görüşüp zaten tek tek açık kapı üzerinden talepte bulundum. Daha ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha fazla yapılabilecek bir şey gözükmüyor gibi.

Linkedin üzerinden Ümit Önal'a mesaj atın hocam. Ben öyle bağlattım.

Hiçbir şeyi önemsemiyorlar bence. Planlamalarını nasıl yaptıklarını çözebilmiş değilim. 2019 yılında bölgemde kazı çalışması yapılmasına rağmen ancak 3 ay önce fiber altyapıya kavuştum.

Altyapısı olan bir eve taşınmak daha kolay!

Başvuru işlemleri Cimer, BTK veya X/Linkedin ile olacak işler vs. değil. Birebir müdürlüğe isteyen tüm apartman sakinlerinin gitmesi gerekiyor ve ıslak imzayı bırakması gerekiyor. Dilekçe ile olacak iş bile değil, ben yakın zamanda 2 senenin uğraşı ile getirmeyi başardım. Altyapı serüvenim iğrenç geçti fakat şuan evimde FTTH altyapısı bulunuyor. Tüm internet isteyen bina sakinlerini tek tek ikna edip müdürlüğe imza bırakmalarını isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…