Makaleler
9
Yer
Kyrenia, TRNC
Merhaba,

Uzun yıllardır evde Kablonet internetini kullanıyorum 100/5 şeklinde. Fiber bir türlü çekilemedi o yüzden 1000 Mbps alamıyorum istesem de. Ofise yakın zamanda metro hattı çektirdim ev için de düşünüyorum bu gidişle. TurkNet'e başvuruyoruz uzun süredir fakat 1000'lik paketini adresimize vermiyorlar inatla. Bu konu hakkında bir öneriniz var mı ne yapabiliriz?

Metro hattı da maliyeti sebebi ile kafamda soru işareti olarak duruyor ev için. Kablonet'in taahhüdü bu ay bitiyor değerlendir dediğiniz bir sağlayıcı var mı? Yoksa bir yıl daha uzatıp önümüzdeki yıl farklı çözümler deneyeceğim.

Teşekkürler.

Tamamiyle altyapınıza bağlı. Vodafone ve GIBIRNet sadece bu ikisini asla önermem o kadar. Ben 2011'den beri Turkcell kullanıyorum. Türkiye'de ki ilk fiber kullanıcılarından biri sayılırım. 2014 veya 2015 yılıydı sanırsam. Eskiden ADSL ve şu anki fiber dahil Turkcell'de hiçbir şekilde bir sorun bile yaşamadım. Sadece kablo yenilemesinde gitmişti o kadar. Turkcell tavsiye ederim kısaca.

Tamamiyle altyapınıza bağlı. Vodafone ve GIBIRNet sadece bu ikisini asla önermem o kadar. Ben 2011'den beri Turkcell kullanıyorum. Türkiye'de ki ilk fiber kullanıcılarından biri sayılırım. 2014 veya 2015 yılıydı sanırsam. Eskiden ADSL ve şu anki fiber dahil Turkcell'de hiçbir şekilde bir sorun bile yaşamadım. Sadece kablo yenilemesinde gitmişti o kadar. Turkcell tavsiye ederim kısaca.

ADSL,VDSL altyapısı var adresimde Turkcell'in.. Bir araştıracağım eğer fiber çektirebiliyorsak değerlendireyim.