FuLin

Uzman
Oturduğum sokağın iki ucunda 1000 Mbps hızlı fiber altyapı var lakin sokağımızda yok bunun dilekçesini nasıl yazarız? Bir de şunu sormak istiyorum Balıkesir merkezde yaşıyorum merkez karesi ve altıeylül diye ayrılıyor, dilekçeyi Balıkesir Türk Telekom'a olarak mı yazmalıyım yoksa karesi olarak mı?

Türk telekomu ara musteri hizmetlerinden dlekce verebilirsin. Yazmana gerek yok.

Fiber donusum icin talebimin alinmasini istiyorm diyebilirsin.

Musteri temsilcisi mudurluge yonlendirirse yanlis biliyosunuz dilekce burdan aliniyo ustunuze sorun flan diyebilirsin :D

Türk Telekom'u aradığımda müşteri temsilcisine bağlanamıyorum sıkıntı orada Türk Telekom altyapısı kullansam da Türk Telekom abonesi değilim.

Yeni abonelikten bağlandım müşteri temsilcisine, müşterimiz olmadığınız için altyapı talebinde bulunamazsınız dedi. Bu nasıl bir saçmalık ...

Selamlar,
Telefondan ön talep hiçbir işe yaramıyor. Bazı müdürlükler dilekçe ve vasis belirlediğiniz kağıdı da takmıyor. Örneğin bizim Denizli müdürlüğü.

Yapacağınız şey binanızdaki komşularınızı toplayıp müdürlüğe gidip birebir müdürlükten Fiber ön talebi oluşturmanız. Belirli bir süre sonra eve PTT'den yazı gelir. Gerisi artık şans işi.

Ön talep için ne kadar fazla insanı ikna edip müdürlüğe getirtirseniz sizin için o kadar iyi. Ayrıca direkt bir saha satış temsilcisi ile de çalışmak isteyebilirsiniz. Saha satış temsilcileri abone ettikleri abonelerden satış komisyonu aldıkları için bu işi titizlikle takip ediyorlar, numaralarını vererek sizin içinde muhattap yaratılıyor.