Çözüldü Fiber altyapı talebi nasıl oluşturulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle şunu söyleyeyim ki ben 1 yıl boyunca fiber getirmek için 40 dereden su getirdim ama hiçbir sonuç alamadım. Ona rağmen en basit yol ile Twitter de @ttdestek hesabını etiketleyip fiber istediğinizi yazarsanız sizi daha sonra arayıp bilgi alıyorlar ama tabii ki bir netice çıkmıyor. Asıl talebi ilçe Türk Telekom müdürlüğüne bir ziyaret ile verebilirsiniz. Onun dışında BTK üzerinden şikayet açarak verilen çözüme 3 kere itiraz ederseniz o zaman yine aynı şekilde sizle iletişime geçiyorlar.

Hocam TT daha var olan altyapıdaki sorunu çözemiyor ki fiber getirsin 2 yıl oldu kopan kabloyu daha yapamadılar...
Siz yine de @35gvm78 hocamın dediklerini deneyi belki sonuç alırsınız.

Dua etmek en etkili çözümlerden birisi olabilir, resmi herhangi bir kanaldan getirmeniz pek olası değil

Binalardan imza toplayip ilce mudurlugune gidebilirsin. Il bazinda mudurluklere gitmen sansin varsa direkt oraya da gidilebilir.

İlimdeki Türk Telekom müdürü tanıdık biri çıktığı için biraz daha işim kolaylaştı haftaya fiber döşemek için gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…