iamnoobhas

Uzman
Başvururken zorunlu olarak aylık 75 TL'ye HGW modem vereceklermiş. Kendi kaliteli Keenetic modemim var, onu kullanacağım. Telefonda konuştuğum kadın, "Kullanılamaz, ödemek zorundasınız, zaten kullanamazsınız," tarzında konuşuyor da avel değiliz; neyin ne olduğunu biliyoruz. Bulunduğum Türk Telekom müdürlüğüne gidip mi iade etmem gerekir, nasıl olur bu iş, bilen var mı?

Diğer forumlarda iade tutanaklarını paylaşanlar var. Benim bildiğim büyükşehirlerde ve bağlı müdürlüklerde bu aktif edildi. Bağlı olduğunuz müdürlüğe modem ile gidin bir konuşun bence. Naz yaparlarsa bu tutanakları gösterirsiniz.

1778940702749.webp

Kaynak konu:

Bende fiber altyapı bekliyorum kabloları falan çektiler aktifleşmesi kaldı sadece. Bende deneyeceğim iade etmeyi ama kendi müdürlüğümden pek umutlu değilim, her müdürlük kafasına göre çalışıyor.

Diğer forumlarda iade tutanaklarını paylaşanlar var. Benim bildiğim büyükşehirlerde ve bağlı müdürlüklerde bu aktif edildi. Bağlı olduğunuz müdürlüğe modem ile gidin bir konuşun bence. Naz yaparlarsa bu tutanakları gösterirsiniz.

Eki Görüntüle 249834

Kaynak konu:

Bende fiber altyapı bekliyorum kabloları falan çektiler aktifleşmesi kaldı sadece. Bende deneyeceğim iade etmeyi ama kendi müdürlüğümden pek umutlu değilim, her müdürlük kafasına göre çalışıyor.
Evet. Müdürlük veya şubelerden iade sağlanıyor. Yalnızca ONT'yi iade edemezsiniz.
Tamamdır. Kurulduğu gün kendi modemimi ayarlayıp onların modemini götüreceğim.

Eki Görüntüle 249834

Kaynak konu:

Evet. Müdürlük veya şubelerden iade sağlanıyor. Yalnızca ONT'yi iade edemezsiniz.
Hocam belki uğraşırım belki de uğraşmam bilemiyorum ama ax1800 modem verdiler kendi keenetic modemim ax3000 yani kendi modemimi kullanacağım açıkçası. Ya kaldırırım ont ücreti gibi düşünürüm ya da uğraşırım routeri iade etmeye giderim bilemedim.

Hocam belki uğraşırım belki de uğraşmam bilemiyorum ama AX1800 modem verdiler kendi Keenetic modemim AX3000 yani kendi modemimi kullanacağım açıkçası. Ya kaldırırım ONT ücreti gibi düşünürüm ya da uğraşırım routeri iade etmeye giderim bilemedim.

Eviniz müdürlüğe yakınsa şansınızı deneyin aylık 75₺ az değil sonuçta :D