Fiber için hangi ISS?

Yedek fiber için hangi ISS?

• Oy verenlerin toplamı
    37
  • Anket şu tarihte sona erecek: .
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Evdeki mevcut TT fiber altyapılı TurkNet, dönüşüm ile GigaFiber oldu ama ben bir yedek TT fiber de olsun istyorum. Bunun için ayrı hat alacağım. Sizce hangisini alayım?

1000 Mbps olsun istiyorum yine. TurkNet olursa başkası üzerine olmak zorunda zira bir kişi tek hat alabiliyor.

Hepsinin fiber altyapısı varsa en iyi fiber en uygun fiyatı sunandır bence. Bu yorumuma rağmen Vodafone bana hiç güven vermiyor.

Hiçbirini günahım kadar sevmiyorum, ülkenin en çapulcu firmaları hepsi gözümde. Ama yine de altyapı konusunda TT tek seçim maalesef. Turknet'in kesintileri mi dersin, Superonline'ın anti cheatle çakışması mı dersin adam gibi hizmeti beceremiyor milyar liralık firmalar.

Millenicom kadar rezil bir şirket görmedim hayatımda daha. Peder bey en son davalıktı onlarla. Muhatapın M'si yok adamlarda.

Madem altyapı TT, internet de TT olsun.

Oluyorsa bir şekilde TurkNet olmalı.

Mecbur TTNET. Hepsi birbirinden çöp, onu belirteyim.

Turknet firmasında üzerimde 5 adet abonelik var. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Kesinti ve memnuniyetsizlik gibi durumlar bölge bölge değişiyor genelde. Genel arıza dışında hiçbir sorun yaşamadım. 5 Hattı aktif bir şekilde kullanıyoruz. Tek avantajı taahhütsüz ve istediğin zaman cayabilmen. Ayrıca ben ne zaman kayıt oluştursam anında dönüş yapıp destek oluyorlar. GigaFiber bölgemizde desteklemiş olsaydı direkt düşünmeden Turknet'i gene tercih ederdim. TT'de mecburen sözleşme yapıyorsun. Herhangi bir ayda memnun kalmayıp çıkarsan cayma bedeli çıkarıyorlar. Açıkçası operatörümden memnunum.

Enflasyonist bir ülkede yaşadığımızı ve daha kurumsal olması nedeniyle TT tercihim olabilir. Ama simetrik hat varsa, sizin gibi dosya transferleri yapan birisi için TN uygun olur diye düşünüyorumç

Hocam siz en iyisini biliyorsunuzdur ama söylemek istiyorum yine de. Turknet kullanıyorum, her hafta bir altyapı çalışması oluyor. Bundan dolayı her hafta bir hafta internetim kesiliyor. Son bir aydır olmuyor, sadece yoksa internet gelip gidiyor. Bir de bir tane fiber vermişler hocam, optik girişi temassızlık yapıyor. Onun dışında modem arayüzü vs. gayet güzel, arayüz şifreleri de harika. Ama bir sorun daha var. O da iki ayrı kutu olduğundan üçlü prizinin ikisini modem kaplıyor. Sorunlarım için çözüm yönteminiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…