iamnoobhas

Uzman
Selam dostlarım, 8 daire 2 dükkan apartmanımız var. Çevre apartmanlar tamamen fiber dolu ve mahallede hem TT hem de SOL fiber bulunmakta. SOL 3 aydır fiber döşeyeceğini iddia ediyor, kazı yasağı var diyorlardı; kazı yasağı bitti, ne olacağını görmeyi bekliyorum. Ancak bu sırada boş durmayıp Türk Telekom için dilekçe oluşturdum ve 8 dairenin 7'sine imza attırıp apartman yöneticisinin de imzasını aldım. 1 daireye imza attırmama nedenim ise onları tanımıyor olmam, yeni kiracı olmaları ve sadece geceleri eve gelmeleri. Sizce bu durumda ne olur?

SOL zaten getireceğim diyor ancak ben boş durmayıp Türk Telekom'u da işin içine sokayım diyorum. Tek bir ISS'ye bağımlı kalmaktansa şansımı ikisinde de denemeyi makul gördüm, sizce yaptığım şeyin mantık derecesi nedir? Açık Kapı, CİMER, BTK gibi yerlerden dilekçeyi iletmeyi düşünüyorum çünkü Türk Telekom merkezi bir hayli uzakta bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir işe yarar mı bilmiyorum. Ben internetten başvurduktan 1 ay sonra fiber geldi. Biraz da şans lazım.
Her Apartmanda var yeni yapıldıkları için bir bizde ve yan Apartmanda yok. SOL getireceğini söylüyor ama ben TurkTelekoma da dilekçe göndereceğim 8 dairenin 7 sine imzalattım 1 ine de çok tanımıyorum diye onaylatmadım. Apartman Yöneticisi zaten eniştem.

Her Apartmanda var yeni yapıldıkları için bir bizde ve yan Apartmanda yok. SOL getireceğini söylüyor ama ben Türk Telekom'a da dilekçe göndereceğim 8 dairenin 7sine imzalattım 1 ine de çok tanımıyorum diye onaylatmadım. Apartman Yöneticisi zaten eniştem.

TurkNet'ten onay almaya bak. TurkNet zaten en iyi ISS. Bir de TurkNet kendi altyapısını getirirse diğerleri koşa koşa geliyorlar.

Bizim buraya getirmiyor TurkNet hiç gelmedi defalarca ulaştım onlara. Sanırım biz ortanca oğlanız. Türk Telekom ve Superonline almış burada her yeri.

Onlar internet üzerinden başvuruya bakıyor. Çok başvuru yapmaları lazım. Herkese yaptır. Merkezi yerdeysen gelmeleri lazım. Neredesin.

Onlar internet üzerinden başvuruya bakıyor. Çok başvuru yapmaları lazım. Herkese yaptır. Merkezi yerdeysen gelmeleri lazım. Neredesin.
Hocam, İstanbul/ Kartaldayım ve çevre binalarımızın hepsinde fiber var. Bir bizde ve yan binada yok. 8 Daire 2 dükkan var Apartmanımızda 7 sine imza attırdım 1 daireye de yeni kiracılar diye attırmadım. Aile Apartmanı. Turk Telekom daha mantıklı gibi Turknet Kartalın 1 köşesine bile altyapı yapmadı çünkü 8 yıldır.