Talent

Uzman
Arkadaşlar 6 aydır Turkcell Superonline kullaniyordum ve çok memnundum fakat farklı bir şehre taşındım ve altyapı burada Superonline desteklemiyor. Onu cayma bedeli odemeksizin iptal ettireceğim fakat altyapısı sorgulattigiimda bulunduğum adreste TT fiber ve Vodafone fiberin desteklendigini öğrendim. Vodafone geçmişte kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım o yüzden tercih etmiyorum fakat TT hakkında bir bilgim yok. Bu sağlayıcılar dışında da bilgim yok. Bana F/P sağlayıcılar ve memnuniyet durumunuzdan bahsedebilir misiniz?

Evet!
Gidip alabilirsin 100mbps veya azı ise istediğin internet şirketinden.
100Mbps üzeri almak istersen altyapıyı çeken şirketten almak zorundasın veya anlaşma yapan şirketlerden almak zorundasın gigaspeed anlaşması var.

Milleti kandırıyorlar fuhuş fiyattan internet satmaları için!

Önceliğin satış sonrası desteği iyi, muhatap bulabileceğin bir ISS olsun derim ben.

Yakın zamanda Netspeed'ten TurkNet'e geçtim. Müşteri hizmetleri olarak kat kat daha iyi. Her türlü iletişime geçebiliyorum, aradığımda birkaç dakikada bağlanıyorum. Netspeed'te minimum 30-40 dakika beklemek gerekiyor.

Bağlattıktan 1 hafta sonra kesinti yaşadım TurkNet'te ancak sorun ISS ile alakalı değilmiş, TT ekipleri kabloyu çıkartmış... Şu anlık memnunum. Dediğim gibi en iyi yanı muhatap bulabiliyor olmak.

Önceliğin satış sonrası desteği iyi, muhatap bulabileceğin bir ISS olsun derim ben.

Yakın zamanda Netspeed'ten TurkNet'e geçtim. Müşteri hizmetleri olarak kat kat daha iyi. Her türlü iletişime geçebiliyorum, aradığımda birkaç dakikada bağlanıyorum. Netspeed'te minimum 30-40 dakika beklemek gerekiyor.

Bağlattıktan 1 hafta sonra kesinti yaşadım TurkNet'te ancak sorun ISS ile alakalı değilmiş, TT ekipleri kabloyu çıkartmış... Şu anlık memnunum. Dediğim gibi en iyi yanı muhatap bulabiliyor olmak.
Bende turknet düşündüm 100mbs 500 tl istiyor fakat ailem bu konuda biraz kapalı bakıyor. Klasik bildiğimiz turkcell tt gibi firmalardan sasmayalim diyorlar. Tt de ise fiyatlar çok pahalı bilemedim.