Pc kasama gelen kablo duvarın içinden 10m civarı geliyor onu değişemem. Fakat zaten sabah laptop ile direk modemin yanında farklı kabloyla denedim yine spike atıyordu. Zaten verdikleri huawei modemde de atıyordu. Bence sorun ont cihazi umarım öyledir. Modem, kablo, cihaz hepsini değiştim bir sey değişmiyor çünküEvet lokalde spike olmaması gerek. Kablolu/kablosuz nasıl bağlanıyorsun?
Kablolu ise sorun kablondan ya da ethernet portundan kaynaklı olabilir. Farklı bir CAT kablosuyla deneyebilirsin. Port sorunluysa WiFi'da spike yapıp yapmadığını test et.
Kablosuz bağlanıyorsan aşağıdaki komutları deneyebilirsin.
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh int ip reset
netsh winsock reset
shutdown /r /t 0
Trikotillomani eder insanı bu spike. Umarım çözülür![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Teknisyen gelsin de hattınızı ölçsün hocam, bilgilendirirsen sevinirim. Çok sinir bozucu bir sorun gerçekten..Pc kasama gelen kablo duvarın içinden 10m civarı geliyor onu değişemem. Fakat zaten sabah laptop ile direk modemin yanında farklı kabloyla denedim yine spike atıyordu. Zaten verdikleri huawei modemde de atıyordu. Bence sorun ont cihazi umarım öyledir. Modem, kablo, cihaz hepsini değiştim bir sey değişmiyor çünküont cihazi ve hatsal sorunlar kalıyor tek çıldıracağım artık.
Merhaba kendi adıma iyi haberlerim varTeknisyen gelsin de hattınızı ölçsün hocam, bilgilendirirsen sevinirim. Çok sinir bozucu bir sorun gerçekten..
Dosya Ekleri
Hem geçmiş hem de hayırlı olsun hocam, sevindim. Stabiliteyi korumasını umuyorumMerhaba kendi adıma iyi haberlerim varduruken telekomun verdiği modemi tekrar deneyeyim dedim baktım 30dk hata almadım. Sonra gidip 2 tane aynı modemden var mesh icin almıştım sıfırlayıp yerlerini değiştirdim ana modemi mesh yaptım meshi ana modem yaptım. Suanlık 1 saat oldu 1 tane bile spike gözükmüyor 30dklık testi de burada. Sonunda halledebildim haber vermek istedim. 123 olan kısma takılmayın o benle alakalı oldu sanırım orası max 70ti ben hız testi felan deniyordum.
Sonuçlar gayet iyileşmiş durumda. Stabiliteyi koru ve güzelce kullan.Merhaba kendi adıma iyi haberlerim varduruken telekomun verdiği modemi tekrar deneyeyim dedim baktım 30dk hata almadım. Sonra gidip 2 tane aynı modemden var mesh icin almıştım sıfırlayıp yerlerini değiştirdim ana modemi mesh yaptım meshi ana modem yaptım. Suanlık 1 saat oldu 1 tane bile spike gözükmüyor 30dklık testi de burada. Sonunda halledebildim haber vermek istedim. 123 olan kısma takılmayın o benle alakalı oldu sanırım orası max 70ti ben hız testi felan deniyordum.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-