Fiber internette anlık ping yükselmesi sorunu

Pc kasama gelen kablo duvarın içinden 10m civarı geliyor onu değişemem. Fakat zaten sabah laptop ile direk modemin yanında farklı kabloyla denedim yine spike atıyordu. Zaten verdikleri huawei modemde de atıyordu. Bence sorun ont cihazi umarım öyledir. Modem, kablo, cihaz hepsini değiştim bir sey değişmiyor çünkü ont cihazi ve hatsal sorunlar kalıyor tek çıldıracağım artık.

Teknisyen gelsin de hattınızı ölçsün hocam, bilgilendirirsen sevinirim. Çok sinir bozucu bir sorun gerçekten..

Teknisyen gelsin de hattınızı ölçsün hocam, bilgilendirirsen sevinirim. Çok sinir bozucu bir sorun gerçekten..
Merhaba kendi adıma iyi haberlerim var duruken telekomun verdiği modemi tekrar deneyeyim dedim baktım 30dk hata almadım. Sonra gidip 2 tane aynı modemden var mesh icin almıştım sıfırlayıp yerlerini değiştirdim ana modemi mesh yaptım meshi ana modem yaptım. Suanlık 1 saat oldu 1 tane bile spike gözükmüyor 30dklık testi de burada. Sonunda halledebildim haber vermek istedim. 123 olan kısma takılmayın o benle alakalı oldu sanırım orası max 70ti ben hız testi felan deniyordum.

Dosya Ekleri

• mesh.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 45
Hem geçmiş hem de hayırlı olsun hocam, sevindim. Stabiliteyi korumasını umuyorum

İfadeler: 144
Sonuçlar gayet iyileşmiş durumda. Stabiliteyi koru ve güzelce kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…