Sweone

Uzman
Yaklaşık 9 ay önce falan olması lazım sinirlenip modemi sökmüştüm. Geri taktığımda internet gelmedi ve teknik destek çağırdık. Onlar da fiber kablosu kopuk deyip değiştirdiler. Fark ettim ki o zamandan beri bufferbloat sorunu yaşıyorum ama ondan önce yaşıyor muydum hiç hatırlamıyorum. Ama en azından CS'de ışınlanmıyordum. Verdikleri modemde OpenWrt desteği bulunmuyor araştırdığım kadarıyla. Modem: TP-Link XC220-G3V v2.0. bunu çözmenin bir yolunu bulamadım ve en son sizlere danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu sorunu her zaman değil ama arada bir yaşıyorum bu arada. Mesela sabah ETS oynarken oyundan attı internet kötü diye falan. Bufferbloattan dolayı packet loss oluşuyor sanırım o yüzden ping sorunu yaşıyorum diye düşünüyorum.

1768652313108.webp

1768652586799.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer arayüzü aşağıda anlattığım şekilde ise bir dene yazdıklarımı belki işe yarar.
Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta ev kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki QoS ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500'de tutuyorum sende skora göre ayarla.