Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 18 Eylül 2025 #11 noby dedi: TurkNet'te yasaklı sitelere DNS ile girebiliyorsun. En sevdiğim yanı bu özellikle Discord için. Yeni logosu dışında bence en iyi operatör. Genişletmek için tıkla... Logosu güzel bu arada.
noby dedi: TurkNet'te yasaklı sitelere DNS ile girebiliyorsun. En sevdiğim yanı bu özellikle Discord için. Yeni logosu dışında bence en iyi operatör. Genişletmek için tıkla... Logosu güzel bu arada.
noby Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 902 Çözümler 2 Beğeniler 643 18 Eylül 2025 #12 Ethem Efe dedi: Logosu güzel bu arada. Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanılan bir tarz olduğu için pek hoşuma gitmedi. Bir de eski rengi daha güzeldi. Mor hiç yakışmamış.
Ethem Efe dedi: Logosu güzel bu arada. Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanılan bir tarz olduğu için pek hoşuma gitmedi. Bir de eski rengi daha güzeldi. Mor hiç yakışmamış.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 18 Eylül 2025 #13 noby dedi: Her yerde kullanılan bir tarz olduğu için pek hoşuma gitmedi. Bir de eski rengi daha güzeldi. Mor hiç yakışmamış. Genişletmek için tıkla... Bilemedim valla çok hoşuma gitti benim.
noby dedi: Her yerde kullanılan bir tarz olduğu için pek hoşuma gitmedi. Bir de eski rengi daha güzeldi. Mor hiç yakışmamış. Genişletmek için tıkla... Bilemedim valla çok hoşuma gitti benim.