TurkNet'te yasaklı sitelere DNS ile girebiliyorsun. En sevdiğim yanı bu özellikle Discord için.

Yeni logosu dışında bence en iyi operatör.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'te yasaklı sitelere DNS ile girebiliyorsun. En sevdiğim yanı bu özellikle Discord için.

Yeni logosu dışında bence en iyi operatör.

Onun pek bir önemi yok GoodbyeDPI ile giriyorum zaten hocam.

Turkcell'e de iyi diyorlar ne diyorsunuz? Bir de 60 Mbps için 700 lirayı TurkNet'e vermeye değer mi onu da bilemiyorum. VDSL bir internet için çok gibime geldi zaten Türk Telekom altyapısı kullanıyor.

Onun pek bir önemi yok GoodbyeDPI ile giriyorum zaten hocam.

Turkcell'e de iyi diyorlar ne diyorsunuz? Bir de 60 Mbps için 700 lirayı TurkNet'e vermeye değer mi onu da bilemiyorum. VDSL bir internet için çok gibime geldi zaten Türk Telekom altyapısı kullanıyor.
Fiberde Superonline'ı kesinlikle öneririm. Eğer VDSL ise Türk Telekom'a hiç bulaşmayın. Türk Telekom Fiber kullanan tanıdıklarım da pek memnun değil.

Sabit internette de, mobilde de nefret ettiğim bir firmadır.

Kullandığım süre boyunca o kadar çok sorun yaşadım ki, gün içinde sürekli kesintiler, günlerce ve bazen 1 haftadan fazla süreyle gelmeyen internet. Eve kaç kez servis geldi saymayı bırakmıştım artık. Saha dolabına müdahaleler, port değişimleri, bina içi çekilen yeni kablolar, yetmedi bir de en son geldiğinde camdan aşağı binanın dışından ankastre kutusuna kablo çekti servis. Hiç biri sorunları tamamen çözmedi. Bu arızalar da öyle altyapı olmayan, uzak yerlerde değil, İstanbul'un ortasında oluyordu. En sonunda taahhüt bitmesine 2 ay kala Superonline fibere geçtim, rahatladım.
O zamanlar ben VDSL kullanıyordum. Şu an Türk Telekom fiber kullanan arkadaşlarım da pek memnun değiller. Kesilmeler, ping ve hız sorunları hala devam ediyor.