Eğer Türk Telekom modemi kullanıyorsanız ve kira ödüyorsanız; onları alıp yeni modem ve ONT verecekler. Cam kabloyu da daireye uzatacaklar.
Hocam peki taahüt ve hız nasıl olucak bu hafta gelicekler daireye kablo ve modemi koydular diyelim. Taahüt Temmuzda bitecek o zamana kadar 24 almaya devammı edicem?

Hocam peki taahüt ve hız nasıl olucak bu hafta gelicekler daireye kablo ve modemi koydular diyelim. Taahüt Temmuzda bitecek o zamana kadar 24 almaya devammı edicem?
Cayma parası ödemezsiniz yüksek ihtimalle. Dönüşüm sonrası istediğiniz paketi seçebilirsiniz. 100-300-1000 Mbps download gibi paketleri olması gerekli. Hepsinde 50 Mbps upload sınırı var tabii.

Hocam peki taahhüt ve hız nasıl olacak bu hafta gelecekler daireye kablo ve modemi koydular diyelim. Taahhüt Temmuz'da bitecek o zamana kadar 24 almaya devammı edeceğim?

Geçişi yapıyorlar herhangi bir ek cayma bedeli vs. ödemiyorsunuz ben de yazın VDSL'den fibere geçtim ilk geçişte 100 Mbps taahhüttü şu an 1000 Mbps kullanıyorum.

Modem değişir ve hızınız aynı kalır. (tarife değiştirebilirsiniz)

Hocam peki taahhüt ve hız nasıl olacak bu hafta gelecekler daireye kablo ve modemi koydular diyelim. Taahhüt Temmuz'da bitecek o zamana kadar 24 almaya devammı edeceğim?

Uygulama üzerinden Mbps tarifesini değiştirebilirsiniz ek ücret ödemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem değişir ve hızınız aynı kalır. (tarife değiştirebilirsiniz)

Uygulama üzerinden Mbps tarifesini değiştirebilirsiniz ek ücret ödemezsiniz.

Hız aynı kalmaz, TT'de fibere geçişte minimum 100 Mbps üzerinden başlatıyordu. Ayrıca hız değişimi ücretsiz değildir, ücretlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız aynı kalmaz, TT'de fibere geçişte minimum 100 Mbps üzerinden başlatıyordu. Ayrıca hız değişimi ücretsiz değildir, ücretlidir.

Altyapıya göre değişkenlik gösteriyor olabilir. Ben fibere geçtiğimde 35 Mbps üzerinden başlattı tarifemi sonradan değiştirebildim.