Arkadaşlar EA Play var bende ama FIFA oyununu Steam'dan aldım. Discord'da görüyorum, hem FIFA oynuyor hem de hangi takım ile skor kaç kaç, o gözüküyor. Ben de FIFA 23 için göstermek istiyorum. Ekran görüntüsünü örnek olarak attım. Nasıl yapabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@2242 FIFA 23'ün resmi desteği yok maalesef. Bu uygulama bildiğim kadarıyla başka uygulamaları da Discord'daki etkinliğinizde göstermeye yarıyor. Yani skoru göstermekle pek bir alakası yok. Maalesef yapacak bir şey kalmıyor bu durumda.
Bu arada anlamadınız sanırım. Benim aynı linki atma sebebim şu soruydu:Hem siz de attınız aynı linki, neden bana sormak yerine siz anlatmıyorsunuz?![]()
Ben, nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yapamamış arkadaş da zaten. Video atıp gideceğinize keşke yardım etmeye devam etseydiniz. Benim bildiğim bir çözümü yok bu konunun. FIFA, resmî destek almıyor çünkü.
ayarlar -> hesabım -> bağlı hesaplar'a tıklayıp oradan EA hesabınızı Discord ile ilişkilendirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 17305
Eki Görüntüle 17306
Eki Görüntüle 17307
Eki Görüntüle 17308
Eki Görüntüle 17309
Kaymak.
Usta denedim ama böyle yani bağladım. Ama olmadı.
Böyle benim.
Dosya Ekleri
@2242 tamam şimdi tam olarak ne aradığınızı buldum.Usta denedim ama böyle yani bağladım. Ama olmadı.
Böyle benim.
![]()
GitHub - PreMiD/PreMiD: 🧬 Source code of the PreMiD application.
🧬 Source code of the PreMiD application. Contribute to PreMiD/PreMiD development by creating an account on GitHub.github.com
![]()
PreMiD Custom Status
Tool that allows you do display whatever you want on your Discord profile with PreMiD! Easy and free!eggsy.xyz
@Kedicik evet, kaymak
İşe yarayacak mı?
Peki yükledim nasıl kullanacağım.
Son düzenleme:
PreMiD Custom Status
Tool that allows you do display whatever you want on your Discord profile with PreMiD! Easy and free!
Benim anladığım bu linkten ayarlanıyor. Arkadaşın attığı uygulamanın FIFA ile ilgisini anlamadım, kendisi yardımcı olur umarım.![]()
PreMiD Custom Status
Tool that allows you do display whatever you want on your Discord profile with PreMiD! Easy and free!eggsy.xyz
Kardeş zaten attığın linki ben yukarda attım. Benim attığım link alakasızsa eğer, senin attığın bu link ne?
@2242 Github linkinde kurulum talimatlarını izleyebilirsiniz mesela
Zaten arkadaşın sorusuna cevap verdim. Gene alakasız bence, senin attığın linki geri atmak zorunda kaldım sadece.Kardeş zaten attığın linki ben yukarıda attım. Benim attığım link alakasızsa eğer, senin attığın bu link ne?![]()
Arkadaşa anlatamaz mısınız? İngilizce olduğu için belki çeviremiyordur?GitHub linkinden kurulum talimatlarını izleyebilirsiniz mesela.