Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2242

Üstün
Arkadaşlar EA Play var bende ama FIFA oyununu Steam'dan aldım. Discord'da görüyorum, hem FIFA oynuyor hem de hangi takım ile skor kaç kaç, o gözüküyor. Ben de FIFA 23 için göstermek istiyorum. Ekran görüntüsünü örnek olarak attım. Nasıl yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1707389795695.webp
    1707389795695.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 142
Çözüm
@2242 FIFA 23'ün resmi desteği yok maalesef. Bu uygulama bildiğim kadarıyla başka uygulamaları da Discord'daki etkinliğinizde göstermeye yarıyor. Yani skoru göstermekle pek bir alakası yok. Maalesef yapacak bir şey kalmıyor bu durumda.

Hem siz de attınız aynı linki, neden bana sormak yerine siz anlatmıyorsunuz? :D
Bu arada anlamadınız sanırım. Benim aynı linki atma sebebim şu soruydu:
Peki, yükledim. Nasıl kullanacağım?
Ben, nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yapamamış arkadaş da zaten. Video atıp gideceğinize keşke yardım etmeye devam etseydiniz. Benim bildiğim bir çözümü yok bu konunun. FIFA, resmî destek almıyor çünkü.
@Kedicik kardeşim programı kurduktan sonra açınca zaten Discord aktivitesi kısmında görünmesi gereken detaylar ayarlıyorsun. Müsait olmadığımdan detaylı anlatamadım.

@Kedicik kardeşim programı kurduktan sonra açınca zaten Discord aktivitesi kısmında görünmesi gereken detaylar ayarlıyorsun. Müsait olmadığımdan detaylı anlatamadım.

Tamam ama yine olmuyor şu an FIFA oynuyorum mesela olmuyor.

@2242 FIFA 23'ün resmi desteği yok maalesef. Bu uygulama bildiğim kadarıyla başka uygulamaları da Discord'daki etkinliğinizde göstermeye yarıyor. Yani skoru göstermekle pek bir alakası yok. Maalesef yapacak bir şey kalmıyor bu durumda.

Bu arada anlamadınız sanırım. Benim aynı linki atma sebebim şu soruydu:
Peki, yükledim. Nasıl kullanacağım?
Ben, nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yapamamış arkadaş da zaten. Video atıp gideceğinize keşke yardım etmeye devam etseydiniz. Benim bildiğim bir çözümü yok bu konunun. FIFA, resmî destek almıyor çünkü.

Son düzenleme:
Çözüm
@Kedicik yani sen de sırf mesaj olsun diye aynı linki yine atıyorsun :D

Ben yukarıda nasıl yapılacağını anlatan bir video bıraktım, onu anlamayacak kadar bilgisi yoksa hiç bulaşmasın bu işlere o zaman, sonra hesabım çalındı diye konu açar :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kedicik yani sen de sırf mesaj olsun diye aynı linki yine atıyorsun :D
Emin ol, mesaj olsun diye mesaj yazan biri olsaydım şu anda iki bin mesajlarda olurdum. Konuyu uzatmayacağım anlamayacağınız belli.
Ben yukarıda nasıl yapılacağını anlatan bir video bıraktım, onu anlamayacak kadar bilgisi yoksa hiç bulaşmasın bu işlere o zaman, sonra hesabım çalındı diye konu açar :D
İngilizce bilmiyorsa videoyu anlamayabilir, bu çok normal. Anlatmayacaksanız konuyu uzatmayalım, ben hiçbir türlü yapılmıyor diye biliyorum zaten. İyi günler.