Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
FIFA Başkanı Infantino, İsrail'in futboldan men edilmesi yönündeki talepler hakkında, "İsrail'e karşı hiçbir işlem yapılmayacak, FIFA jeopolitik sorunları çözemez." dedi.

Anlamadığım bir şey var. Rusya men edilirken, İsrail neden men edilmiyor? Bu ikiyüzlülük değil de nedir?

Dipnot: İsrail bir Asya ülkesidir.

FIFA başkanı ınfantino, İsrail'in futboldan men edilmesi yönündeki talepler hakkında, "İsrail'e karşı hiçbir işlem yapılmayacak, FIFA jeopolitik sorunları çözemez." dedi.

Anlamadığım bir şey var. Rusya men edilirken, İsrail neden men edilmiyor? Bu ikiyüzlülük değil de nedir?

Rusya'yı savaştan men ettiler anlarsın ya kanki 😆😆 İsrail de ebelemece oynuyordu.

Bölge çok sorun değil ama savaştan dolayı men edilmeli. Kazak takımı bile var.

Ukrayna, sarışın ve mavi gözlü insanların ülkesi; iyi eğitim almış, ahlaklı ve sorumluluklarının bilincinde, kısacası zeki canlıların bulunduğu bir yer. Aynı zamanda Avrupa'lı bir devlet. Bu yüzden birine yapılan muamele ile diğerine yapılan muamele farklı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ukrayna, sarışın ve mavi gözlü insanların ülkesi; iyi eğitim almış, ahlaklı ve sorumluluklarının bilincinde, kısacası zeki canlıların bulunduğu bir yer. Aynı zamanda Avrupa'lı bir devlet. Bu yüzden birine yapılan muamele ile diğerine yapılan muamele farklı oluyor.
Filistin'den aynı şekilde ben de pek hoşnut değilim. Ben burada savaşı başlatan ve kurallara uymayan tarafın men edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

FIFA Başkanı Infantino, İsrail'in futboldan men edilmesi yönündeki talepler hakkında, "İsrail'e karşı hiçbir işlem yapılmayacak, FIFA jeopolitik sorunları çözemez." dedi.

FIFA jeopolitik sorunları çözemiyorsa Rusya'yı neden men ediyorlar?

Doğru söylüyorsunuz ama Rusya'ya yapılan haksızlıktır. İsrail ile Rusya'ya men edilecek ya da men edilmeyecek.

İsrail Türkiye'ye gelip kafana bomba atınca da böyle konuş lütfen.

FIFA başkanı ınfantino, İsrail'in futboldan men edilmesi yönündeki talepler hakkında, "İsrail'e karşı hiçbir işlem yapılmayacak, FIFA jeopolitik sorunları çözemez." dedi.

Bir çıkarları var herhalde bir terör devletini neden sahiplenirsin ki bu gibi adı terörle anılan devletlere bunlar gibi sahip çıkarsan o terör devleti yaptığını doğru sanıp azmaya devam eder daha da kötü sonuçlarla karşı karşıya kalırız her yere uzanır durmaz yerinde en yakın zamanda kökünün kuruması dileğiyle.