Şu sıralar mikrofon bakıyorum ve sarı sitede dolaşırken Fifine A6T'ye denk geldim. Güzel ve kaliteli duruyor ama performansından tam emin değilim. 2.000 TL bandında daha iyi alternatifler var mıdır 2. el için?
Hocam, yayın yapan birisi değilim açıkcası. Sesli sohbette sesim karşı tarafa temiz ve net gitmesini istiyorum sadece. Standlı olduduğu için A6T tercih etmek istemiştim birazda.
Hocam, yayın yapan birisi değilim açıkcası. Sesli sohbette sesim karşı tarafa temiz ve net gitmesini istiyorum sadece. Standlı olduduğu için A6T tercih etmek istemiştim birazda.
Hocam sesli sohbetler için gayet yeterli ve ideal mevcutta ben kullanıyorum yayın da yapıyordum keza. Daha iyileri var mı elbette var ama sesli sohbet için fazla fazla yeter.
Hocam, 2.elde 1800-2000 TL civarına güzel bir şey bulamaz mıyız? Bu attığınız mikrofon belirlediğim bütçeden baya aşağı ve çok dayanıklı bir ürün gibi gelmedi bana. Fifine H19 var bende ve mikrofon kalitesini çok beğeniyorum şahsen.
Hocam, 2.elde 1800-2000 TL civarına güzel bir şey bulamaz mıyız? Bu attığınız mikrofon belirlediğim bütçeden baya aşağı ve çok dayanıklı bir ürün gibi gelmedi bana. Fifine H19 var bende ve mikrofon kalitesini çok beğeniyorum şahsen.
@Trina hocam, bu işlerden gerçekten çok iyi anlıyor.