Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
demjr
Üstün
Alternatif olarak önerileriniz nelerdir hocam?
Son düzenleyen: Moderatör:
Trina
Üstün
3500'e am8 koymuşlar, 3 civarına düşürebilirsen ya da sahibinden indirim kuponu kullanabilirsen çok daha iyi olur
demjr
Üstün
Hocam, yayın yapan birisi değilim açıkcası. Sesli sohbette sesim karşı tarafa temiz ve net gitmesini istiyorum sadece. Standlı olduduğu için A6T tercih etmek istemiştim birazda.3500'e am8 koymuşlar, 3 civarına düşürebilirsen ya da sahibinden indirim kuponu kullanabilirsen çok daha iyi olur
Hocam sesli sohbetler için gayet yeterli ve ideal mevcutta ben kullanıyorum yayın da yapıyordum keza. Daha iyileri var mı elbette var ama sesli sohbet için fazla fazla yeter.Hocam, yayın yapan birisi değilim açıkcası. Sesli sohbette sesim karşı tarafa temiz ve net gitmesini istiyorum sadece. Standlı olduduğu için A6T tercih etmek istemiştim birazda.
Trina
Üstün
Masada yer varsa, condenser olduğu sürece çok yakınında olmasına gerek yok. Ama yer yoksa boom arm iyi olur evet. Tie Products TG21 Broadcast Mikrofonu TG21 Series Sesçi Baba Farkı ile En Uygun Fiyat, En Hızlı Kargo Avantajı! bu bile işini görür. Mikrofon alırsan eq apo için bir iki plugin gösteririm, gürültü engellemeyi çözersin. Steelseriesten ve nvidia broadcast'ten daha iyi, daha az kaynak harcıyorHocam, yayın yapan birisi değilim açıkcası. Sesli sohbette sesim karşı tarafa temiz ve net gitmesini istiyorum sadece. Standlı olduduğu için A6T tercih etmek istemiştim birazda.
user44
Yetkin
Masada yer varsa, Condenser olduğu sürece çok yakınında olmasına gerek yok. Ama yer yoksa boom ARM iyi olur evet. Tie Products TG21 Broadcast Mikrofonu TG21 Series Sesçi Baba Farkı ile En Uygun Fiyat, En Hızlı Kargo Avantajı! bu bile işini görür. Mikrofon alırsan EQ apo için bir iki plugin gösteririm, gürültü engellemeyi çözersin. SteelSeries'ten ve NVIDIA Broadcast'ten daha iyi, daha az kaynak harcıyor.
EQ apo ile gürültü engelleme rehberi gelir mi? SS sonar kullanıyorum mecburiyetten.
demjr
Üstün
Hocam, 2.elde 1800-2000 TL civarına güzel bir şey bulamaz mıyız? Bu attığınız mikrofon belirlediğim bütçeden baya aşağı ve çok dayanıklı bir ürün gibi gelmedi bana. Fifine H19 var bende ve mikrofon kalitesini çok beğeniyorum şahsen.Masada yer varsa, condenser olduğu sürece çok yakınında olmasına gerek yok. Ama yer yoksa boom arm iyi olur evet. Tie Products TG21 Broadcast Mikrofonu TG21 Series Sesçi Baba Farkı ile En Uygun Fiyat, En Hızlı Kargo Avantajı! bu bile işini görür. Mikrofon alırsan eq apo için bir iki plugin gösteririm, gürültü engellemeyi çözersin. Steelseriesten ve nvidia broadcast'ten daha iyi, daha az kaynak harcıyor
@Trina hocam, bu işlerden gerçekten çok iyi anlıyor.EQ apo ile gürültü engelleme rehberi gelir mi? SS sonar kullanıyorum mecburiyetten.
Trina
Üstün
Konu açayım birazdan.EQ apo ile gürültü engelleme rehberi gelir mi? SS sonar kullanıyorum mecburiyetten.
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorumHocam, 2.elde 1800-2000 TL civarına güzel bir şey bulamaz mıyız? Bu attığınız mikrofon belirlediğim bütçeden baya aşağı ve çok dayanıklı bir ürün gibi gelmedi bana. Fifine H19 var bende ve mikrofon kalitesini çok beğeniyorum şahsen.
@Trina hocam, bu işlerden gerçekten çok iyi anlıyor.