Fifine A6V mikrofon sesi az alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ummetiala
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 441
  • Etiketler Etiketler
    fifine

ummetiala

Üyecik
Yeni açıp taktığım Fifine A6V mikrofonum sesimi çok az alıyor. Kulaklığımın mikrofonu bile daha iyi. Mikrofondamı bir sorun var acaba? İade edeyim öyleyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni açıp taktığım Fifine a6v mikrofonum sesimi çok az alıyor. Kulaklığımın mikrofonu bile daha iyi. Mikrofondamı bir sorun var acaba? İade edeyim öyleyse.

Mikrofon az ses alıyorsa alt tarafındaki ses ayarını kontrol edin. Ayrıca Windows'ta saçma bir şekilde otomatik olarak mikrofon sesi kısılıyor. Onu da bir kontrol edin.

Yeni açıp taktığım Fifine A6V mikrofonum sesimi çok az alıyor. Kulaklığımın mikrofonu bile daha iyi. Mikrofondamı bir sorun var acaba? İade edeyim öyleyse.
Aynı mikrofonu bende kullanıyorum bende öyle bir sıkıntı olmadı.

Garip bir soru olacak ama sormam gerek. Alt tarafındaki sesi kısıp arttırmana yarayan o şeyi artık ne oluyorsa fark ettin mi hiç kullandın mı?

evet ordanda arttırdım windows mavi renkte gözüken yerdende baktım arttırdım fotoğrafını attığım yerdende arttırdım fakat sesim boğuk geliyor

Evet oradanda arttırdım Windows mavi renkte gözüken yerdende baktım arttırdım fotoğrafını attığım yerdende arttırdım fakat sesim boğuk geliyor.

Peki mikrofonun USB'sini nereye bağladın? Direkt anakarta mı yoksa kasanın USB yerine mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…