Detaylar
Kim cevapladı?Yeni açıp taktığım Fifine a6v mikrofonum sesimi çok az alıyor. Kulaklığımın mikrofonu bile daha iyi. Mikrofondamı bir sorun var acaba? İade edeyim öyleyse.
Mikrofon az ses alıyorsa alt tarafındaki ses ayarını kontrol edin. Ayrıca Windows'ta saçma bir şekilde otomatik olarak mikrofon sesi kısılıyor. Onu da bir kontrol edin.
Mikrofon az ses alıyorsa alt tarafındaki ses ayarını kontrol edin. Ayrıca Windows'ta saçma bir şekilde otomatik olarak mikrofon sesi kısılıyor. Onu da bir kontrol edin.
Eki Görüntüle 168555
lyqwed 13
Uzman
Aynı mikrofonu bende kullanıyorum bende öyle bir sıkıntı olmadı.Yeni açıp taktığım Fifine A6V mikrofonum sesimi çok az alıyor. Kulaklığımın mikrofonu bile daha iyi. Mikrofondamı bir sorun var acaba? İade edeyim öyleyse.
Garip bir soru olacak ama sormam gerek. Alt tarafındaki sesi kısıp arttırmana yarayan o şeyi artık ne oluyorsa fark ettin mi hiç kullandın mı?
evet ordanda arttırdım windows mavi renkte gözüken yerdende baktım arttırdım fotoğrafını attığım yerdende arttırdım fakat sesim boğuk geliyorAynı mikrofonu bende kullanıyorum bende öyle bir sıkıntı olmadı.
Garip bir soru olacak ama sormam gerek. Alt tarafındaki sesi kısıp arttırmana yarayan o şeyi artık ne oluyorsa fark ettin mi hiç kullandın mı?
lyqwed 13
Uzman
Evet oradanda arttırdım Windows mavi renkte gözüken yerdende baktım arttırdım fotoğrafını attığım yerdende arttırdım fakat sesim boğuk geliyor.
Peki mikrofonun USB'sini nereye bağladın? Direkt anakarta mı yoksa kasanın USB yerine mi?
anakartaPeki mikrofonun USB'sini nereye bağladın? Direkt anakarta mı yoksa kasanın USB yerine mi?
lyqwed 13
Uzman
Kabloda herhangi bir ezilme veya salladığınızda ses çıkarma gibi şeyler var mı?
Farklı bir kablo ile deneyin.
yok gibi bir sorun deniyim yinedeKabloda herhangi bir ezilme veya salladığınızda ses çıkarma gibi şeyler var mı?
düzelmediKabloda herhangi bir ezilme veya salladığınızda ses çıkarma gibi şeyler var mı?
Son düzenleme:
lyqwed 13
Uzman
İade/değişim sürecini başlat ama mümkünse değişim iste aynı modelin sağlam olanı genelde gayet iyi ses veriyor yani bende öyle.