Fifine H9 vs Arctis Nova 5

Bütçe
5.000 TL
Ne alakası var. Nova 5'in tek özelliği kablosuz olması mı?

Ne alakası var mı? İki tane tıpatıp aynı kulaklık olsun, kablosuz 4K ise kablolusu 2K olur. Kablosuzlar, kablolulara göre hem daha kötü hem daha pahalılar çoğu zaman. Aynı bütçede değiller diyorsun fakat Nova'nın o fiyat olmasının büyük sebebi kablosuz olması zaten. Ve evet tek özelliği kablosuz olması, ekstra iyi bir sürücü sunmuyor sana.

Evet tek özelliği kablosuz olması

Katılmıyorum. Nova 5 Fifine'den çok daha rahat bir kulaklık, yapı kalitesi daha iyi, kumaş pedlere sahip, ses kalitesi olarak da daha iyi, ve kablosuz.

ve çok daha iyi bir mikrofona sahip araştırabilirsin.

senin bakış açına göre HyperX Cloud 3 ile Cloud 3 s Wireless da aynıdır. 3 s in tek avantajı kablosuz olmasıdır.

C3s aldım Gamepower Jin'den geçtim öyle aman aman bir fark yok hatta alışık olduğumdan Gamepower Jin daha rahat ve sesi daha iyiydi genel kullanımda.
Padler deri olduğu için sıcak oluyor ve biraz da sıkıyor.
Ses kasma konusunda iyi ama alışmak gerekli. Apex Legends oynuyorum tizler fazla olduğu için ayar lazım.
Yeni geldiği için şarj konusunu bilmiyorum.
Malzeme kalitesi görünüşü falan çok iyi zaten bilinen bir şey.
Tahmini 10M uzaklıkta da ses geliyor fakat mikrofon bağlantısı kopuyor.

Yani giriş seviye. Ses kartlı bir kablolu ile arasındaki fark çok az. Rahatı seviyorsanız ve Full oyun odaklı değilseniz %90 ROG pelta daha iyi bir seçenek olacaktır diye düşünüyorum.

Normal bir kullanıcıyım tak çalıştır seviyorum EQ ayarından anlamam belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…