İki kulaklık arasında kaldım. Çok kararsızım kulaklık almam lazım. BlackShark V2 xden geçiyorum. İlk amacım da kablosuz olması. CS2 ve Valorant oynuyorum, müzik dinlemiyorum. Fifine H9 veya MCHOSE V9 Pro hangisini almalıyım? Yardımınız için teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
johan liebert
Becerikli
İki kulaklık arasında kaldım. Çok kararsızım kulaklık almam lazım. BlackShark V2 xden geçiyorum. İlk amacım da kablosuz olması. CS2 ve Valorant oynuyorum, müzik dinlemiyorum. Fifine H9 veya MCHOSE V9 Pro hangisini almalıyım? Yardımınız için teşekkür ederim.
İlla kablosuz olsun dersen V9 Pro ama H9 daha üstün bir kulaklık.
Kablosuz olarak SWAR koduyla ATK Neptune N9 Ultra falan da bakabilirsiniz. İlk amacinizin kablosuz olması ise zaten bu ikisine bakmaniz lazim.
H9 daha iyi bir kulaklık. Kablosuz şart ise N9 Ultra alınabilir.
@michaelscofield, aynı bütçedeki kablolu ve kablosuz kulaklıkları karşılaştırmamak lazım. İkisi de farklı kategoride.
Wrait ürünleri düşünmüyorum. İade sorunları garanti sorunlarından dolayı. Teşekkür ederim.Kablosuz olarak SWAR koduyla ATK Neptune N9 Ultra falan da bakabilirsiniz. İlk amacinizin kablosuz olması ise zaten bu ikisine bakmaniz lazim.
- Makaleler
- 1
V9 Pro giriş seviye bir kablosuz. H9 çok çok daha üst seviye bir kulaklık. Kablosuz zorunlu derseniz V9 Pro olabilir.
Karşılaştırma yapmadım zaten Kaan bey. H9 ses kalitesi daha iyi kablosuz istiyorsanız N9 Ultra alınabilir dedim.@michaelscofield, aynı bütçedeki kablolu ve kablosuz kulaklıkları karşılaştırmamak lazım. İkisi de farklı kategoride.
İlla kablosuz olsun dersen V9 Pro ama H9 daha üstün bir kulaklık.
Kablosuz mouse ve Wi-Fi adaptörü kasada takılı. Sinyal çakışması ses de bozulma olur mu diye korkuyorum biraz. Farklı forumlar da ses sorunlarından bahsedilmiş şans işi gibi sanki.