Bütçe
3.500 TL
Kablosuz mouse ve Wi-Fi adaptörü kasada takılı. Sinyal çakışması ses de bozulma olur mu diye korkuyorum biraz. Farklı forumlar da ses sorunlarından bahsedilmiş şans işi gibi sanki.

Benim kasada 3 tane mouse Wi-Fi adaptörü V9 Pro dongleı gamepad dongleı takılı hiçbirinde kopma ve çakışma yaşamadım.

Benim kasada 3 tane mouse Wi-Fi adaptörü V9 Pro dongleı gamepad dongleı takılı hiçbirinde kopma ve çakışma yaşamadım.

Ses kasıyorum oyunlarda kullandığınız için soruyorum. Oyunlarda sorun yaratıyor mu? 7.1 zaten bu kulaklıklarda çok beklemiyorum iyi çalışmasını.

@Toby Fox, evet, benim de tüm ekipmanlarım kablosuz. Üstüne üstlük 2 tane kablosuz mouse kullanıyorum, ona rağmen bir sorun yok.

Ses karakteri olarak H9 mu yoksa V9 Pro mu öndedir sizce? Tabii ki her ikisini de kullanmadınız ama fikriniz var mıdır?

Ses kasıyorum oyunlarda kullandığınız için soruyorum. Oyunlarda sorun yaratıyor mu? 7.1 zaten bu kulaklıklarda çok beklemiyorum iyi çalışmasını.

Ben PUBG oynuyorum sesler gayet net 7.1 zaten kötü ama gerek de yok zaten açmadan da çok iyi ses kasılıyor silah sesleri olsun ayak sesleri olsun net bir şekilde ayırt edebiliyorum nereden geldiğini.

Ben PUBG oynuyorum sesler gayet net 7.1 zaten kötü ama gerek de yok zaten açmadan da çok iyi ses kasılıyor silah sesleri olsun ayak sesleri olsun net bir şekilde ayırt edebiliyorum nereden geldiğini.

Son bir sorum daha var. BlackShark V2 X de kulaklarım çok terliyordu. Pedleri rahatsız ediyor mu çok terleme yapıyor mu? 😌

Ses karakteri olarak H9 mu yoksa V9 Pro mu öndedir sizce? Tabii ki her ikisini de kullanmadınız ama fikriniz var mıdır?

V9 Pro'nun EQli hali bile h9'dan geride H9 default olarak bile daha iyi V9 Pro'dan verdiği ses daha canlı ve temiz.

H9 kullandım gayet iyi. Cloud 3'ten önde bana göre. V9 Pro kullanmadım bilmiyorum ama H9 daha iyidir muhtemelen.

Yordum sizi biraz kusura bakmayın ama. Kullanım esnasında kabloda ki ses kartı ağırlık yapıyor mu peki? Yakanıza falan takmasanız çekiyor mu kulaklığı aşağıya doğru ondan biraz tereddütte kaldım.