Şimdiye kadarki en düşük fiyat. Bana göre Fifine'ın alınabilecek tek mikrofonu. Low-cut ve mid-boost switchleri var. Warm slanted bir sesi var, Fifine'ın diğer mikrofonlarındaki bright tını yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
DM40 Pro'mu bu mu?
Dm40 pro usb condenser mikrofon. Tank1 xlr dinamik, audio interface gerektiriyor ama sesi çok daha iyi.
Bir de nasıl bir ses istiyorsunuz ona göre değişir.
- Makaleler
- 2
Bir de nasıl bir ses istiyorsunuz ona göre değişir.
Temiz ve cızırtı dip ses vs. olmasın benim için yeter Discord için falan kullanacağım 2 tane IEM'im varda mikrofon alacağım.
O halde dinamik mikrofonlar daha iyi. Kondenserlere göre dip ses cızırtı çok az üretiyorlar.Temiz ve cızırtı dip ses vs. olmasın benim için yeter Discord için falan kullanacağım 2 tane IEM'im varda mikrofon alacağım.
- Makaleler
- 2
O halde dinamik mikrofonlar daha iyi. Kondenserlere göre dip ses cızırtı çok az üretiyorlar.
EW200 ve Q1 Pro var bende çok farkları olur mu?
Ama dediğim gibi güçlü bir preampı olan interface almanız lazım. -59dB hassasiyeti var tank1'in. Discord kullanacağınız için sese sonradan gain verme şansınız yok. 50dblik preampi olan bir interface ile gaini sonuna kadar açmanız gerekir.
IEMlerle bir ilgisi yok ki mikrofonun.
- Makaleler
- 2
Hayır yani onların mikrofonları ile Fifine arasında aşırı bir fark olur mu?
Uçurum olur aralarında.Hayır yani onların mikrofonları ile Fifine arasında aşırı bir fark olur mu?