Fiio K7 alınır mı?

PC Uzmanı

Başarılı
Bu saticidan almayin. Satan baskasi yok gerci ama. Sebebi urunlerin fiyatlarini yurt disina gore fazlasiyla tuzlu olmasindan kaynakli. Topping'in modellerine bakmani oneririm.

Hangi kulaklıkla kullanacaksınız? Özellikle planar manyetik sürücülü bir kulaklığınız varsa K7 iyi iş çıkaracaktır. Ayrıca aynı satıcı, n11'de bir miktar daha uygun fiyat veriyor. Ben oradan almıştım.

ASUS ROG KİTHARA ile kullanacağım.

ASUS ROG KİTHARA ile kullanacağım.
Elinizde tam da söylediğim gibi planar bir kulaklık var. Bütçeniz elveriyorsa K7 alın geçin. Anladığım kadarıyla parlak ve tepeli bir ses istiyorsunuz. Elinizdeki kulaklıkla alırsınız. Ayrıca ileride kulaklık yükseltmesi de yapacaksanız K7 hâlâ işinizi görür. Ömürlük bir alet.

Teşekkür ederim hocam Peki ASUS ROG Kithara için sizce K11 R2R mi daha iyi olurdu K7 mi?

Planar sürücüler iiçin güçlü akım lazım. Planarlar gibi ohm değeri düşük olan kulaklıklara gerekli akımı K7 daha iyi verecektir çünkü daha güçlü bir cihaz. Bu, daha yüksek ses alacaksınız demek değil. Aynı ses seviyesinde basslar daha tutucu, tizler daha net olur. Ayrıca K11 r2r'nin ses karakteri daha yumuşak. Bundaki sebep zaten eldeki gücün yeterli olmamasından dolayı karakter olarak daha analog ve tepeleri birbirine yakın, analitik olmayan bir ses vermek zorunda kalınması. Her neyse kısaca elinzide Hifiman bir kulaklık var, OS istiyorsunuz, K7 almalısınız.

Tamamdır hocam çok detaylıca açıkladınız çok teşekkür ederim K7 alıyim o zaman ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…