Merhaba arkadaşlar, elimde şu anda DAC yok. Fiio K11 R2R vardı, NOS modunu yani R2R modunu beğenmediğim için iade ettim. Gereksiz R2R moduna para vermiş gibi hissettiğimden dolayı OS modunu daha çok seviyorum. Sizce K7 alınır mı? OS modunu daha çok beğeniyorum, kulağıma çok detaylı ve güzel geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bu saticidan almayin. Satan baskasi yok gerci ama. Sebebi urunlerin fiyatlarini yurt disina gore fazlasiyla tuzlu olmasindan kaynakli. Topping'in modellerine bakmani oneririm.
Gökkayahan
Başarılı
Hangi kulaklıkla kullanacaksınız? Özellikle planar manyetik sürücülü bir kulaklığınız varsa K7 iyi iş çıkaracaktır. Ayrıca aynı satıcı, n11'de bir miktar daha uygun fiyat veriyor. Ben oradan almıştım.
ASUS ROG KİTHARA ile kullanacağım.Hangi kulaklıkla kullanacaksınız? Özellikle planar manyetik sürücülü bir kulaklığınız varsa K7 iyi iş çıkaracaktır. Ayrıca aynı satıcı, n11'de bir miktar daha uygun fiyat veriyor. Ben oradan almıştım.
Gökkayahan
Başarılı
Elinizde tam da söylediğim gibi planar bir kulaklık var. Bütçeniz elveriyorsa K7 alın geçin. Anladığım kadarıyla parlak ve tepeli bir ses istiyorsunuz. Elinizdeki kulaklıkla alırsınız. Ayrıca ileride kulaklık yükseltmesi de yapacaksanız K7 hâlâ işinizi görür. Ömürlük bir alet.
Elinizde tam da söylediğim gibi planar bir kulaklık var. Bütçeniz elveriyorsa K7 alın geçin. Anladığım kadarıyla parlak ve tepeli bir ses istiyorsunuz. Elinizdeki kulaklıkla alırsınız. Ayrıca ileride kulaklık yükseltmesi de yapacaksanız K7 hâlâ işinizi görür. Ömürlük bir alet.
Teşekkür ederim hocam
Gökkayahan
Başarılı
Planar sürücüler iiçin güçlü akım lazım. Planarlar gibi ohm değeri düşük olan kulaklıklara gerekli akımı K7 daha iyi verecektir çünkü daha güçlü bir cihaz. Bu, daha yüksek ses alacaksınız demek değil. Aynı ses seviyesinde basslar daha tutucu, tizler daha net olur. Ayrıca K11 r2r'nin ses karakteri daha yumuşak. Bundaki sebep zaten eldeki gücün yeterli olmamasından dolayı karakter olarak daha analog ve tepeleri birbirine yakın, analitik olmayan bir ses vermek zorunda kalınması. Her neyse kısaca elinzide Hifiman bir kulaklık var, OS istiyorsunuz, K7 almalısınız.
Planar sürücüler iiçin güçlü akım lazım. Planarlar gibi ohm değeri düşük olan kulaklıklara gerekli akımı K7 daha iyi verecektir çünkü daha güçlü bir cihaz. Bu, daha yüksek ses alacaksınız demek değil. Aynı ses seviyesinde basslar daha tutucu, tizler daha net olur. Ayrıca K11 r2R'nin ses karakteri daha yumuşak. Bundaki sebep zaten eldeki gücün yeterli olmamasından dolayı karakter olarak daha analog ve tepeleri birbirine yakın, analitik olmayan bir ses vermek zorunda kalınması. Her neyse kısaca elinzide hifiman bir kulaklık var, OS istiyorsunuz, K7 almalısınız.
Tamamdır hocam çok detaylıca açıkladınız çok teşekkür ederim