AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 26 Eylül 2024 #1 Şu an bütün herkes birlik içinde.
1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 26 Eylül 2024 #2 AMG GOAT dedi: Şu an bütün herkes birlik içinde. Genişletmek için tıkla... Filistin = yıkın arkadaşlar yıkın yıkın ıhıı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2024
AMG GOAT dedi: Şu an bütün herkes birlik içinde. Genişletmek için tıkla... Filistin = yıkın arkadaşlar yıkın yıkın ıhıı.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 26 Eylül 2024 #3 Filistinin ve müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 26 Eylül 2024 #4 3035 dedi: Filistinin ve Müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer. Genişletmek için tıkla... Eğer İsrail'i kastediyorsan da başka milleti kastediyorsan da yanlış. Bunun sorumlusu hep ülkelerin başındaki insanlar. Herhangi bir ırkın imhası doğru bir şey değildir.
3035 dedi: Filistinin ve Müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer. Genişletmek için tıkla... Eğer İsrail'i kastediyorsan da başka milleti kastediyorsan da yanlış. Bunun sorumlusu hep ülkelerin başındaki insanlar. Herhangi bir ırkın imhası doğru bir şey değildir.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 26 Eylül 2024 #5 3035 dedi: Filistinin ve müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde biraz nazizm var gibi. İmha mantıklı bir iş değil, çünkü saf kan ırk diye bir şey kalmadı dünyada. Önemli olan zihniyetin değişmesi.
3035 dedi: Filistinin ve müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde biraz nazizm var gibi. İmha mantıklı bir iş değil, çünkü saf kan ırk diye bir şey kalmadı dünyada. Önemli olan zihniyetin değişmesi.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 26 Eylül 2024 #6 Saruman Paşa dedi: Hocam sizde biraz nazizm var gibi. İmha mantıklı bir iş değil, çünkü saf kan ırk diye bir şey kalmadı dünyada. Önemli olan zihniyetin değişmesi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem sebebi ise tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi.
Saruman Paşa dedi: Hocam sizde biraz nazizm var gibi. İmha mantıklı bir iş değil, çünkü saf kan ırk diye bir şey kalmadı dünyada. Önemli olan zihniyetin değişmesi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem sebebi ise tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 26 Eylül 2024 #7 3035 dedi: Haklısınız nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem. Ancak tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi. Genişletmek için tıkla... Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok.
3035 dedi: Haklısınız nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem. Ancak tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi. Genişletmek için tıkla... Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 26 Eylül 2024 #8 3035 dedi: Haklısınız, nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem sebebi ise tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi. Genişletmek için tıkla... AMG GOAT dedi: Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok. Genişletmek için tıkla... İşte zihniyet önemli. Bugün İsrail diye bir devlet varsa Amerika sayesindedir.
3035 dedi: Haklısınız, nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem sebebi ise tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi. Genişletmek için tıkla... AMG GOAT dedi: Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok. Genişletmek için tıkla... İşte zihniyet önemli. Bugün İsrail diye bir devlet varsa Amerika sayesindedir.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 26 Eylül 2024 #9 AMG GOAT dedi: Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok. Genişletmek için tıkla... Aynen, talmud kitabını okuduğumda şoke uğramıştım. Peygamberlere atılan çirkin iftiralar, pedofili, yahudi olmayanlara çirkin söylem vs. İmkanınız varsa okuyun.
AMG GOAT dedi: Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok. Genişletmek için tıkla... Aynen, talmud kitabını okuduğumda şoke uğramıştım. Peygamberlere atılan çirkin iftiralar, pedofili, yahudi olmayanlara çirkin söylem vs. İmkanınız varsa okuyun.