Şu an bütün herkes birlik içinde.
Detaylar
Kim cevapladı?Filistin = yıkın arkadaşlar yıkın yıkın ıhıı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Filistinin ve Müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer.
Eğer İsrail'i kastediyorsan da başka milleti kastediyorsan da yanlış. Bunun sorumlusu hep ülkelerin başındaki insanlar. Herhangi bir ırkın imhası doğru bir şey değildir.
Saruman Paşa
Uzman
Hocam sizde biraz nazizm var gibi. İmha mantıklı bir iş değil, çünkü saf kan ırk diye bir şey kalmadı dünyada. Önemli olan zihniyetin değişmesi.Filistinin ve müslüman aleminin kurtuluşu malum ırkın imhasından geçer.
Haklısınız, nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem sebebi ise tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi.Hocam sizde biraz nazizm var gibi. İmha mantıklı bir iş değil, çünkü saf kan ırk diye bir şey kalmadı dünyada. Önemli olan zihniyetin değişmesi.
Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok.Haklısınız nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem. Ancak tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi.
Saruman Paşa
Uzman
Haklısınız, nazizim iyi bir şey değil ancak ben yahudileri hiç sevmem sebebi ise tevratın yan kitabı talmudu okuyun anlarsınız neden böyle dediğimi.
İşte zihniyet önemli. Bugün İsrail diye bir devlet varsa Amerika sayesindedir.Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok.
Aynen, talmud kitabını okuduğumda şoke uğramıştım. Peygamberlere atılan çirkin iftiralar, pedofili, yahudi olmayanlara çirkin söylem vs.Yahudi olmayanlar onların gözünde hayvandan farkı yok.
İmkanınız varsa okuyun.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-