Tercih meselesi beyefendi ben oyun olarak Spider-Man ve Minecraft belki bir de FIFA seviyom (bu oyunları da tamamen oynamayı bilmem sadece oynarken eğleniyorum oyun Pro'su değilim) genel olarak twilight serisi iyi film geliyor bana. Eki Görüntüle 89449
Bayağı vaktimi harcıyorum. Mesela dün mubide bir film açtım ama sürekli durdurmak istedi canım. Durdurup bir şeylerle uğraştım. Filmin yarısına geldim şimdi onu izliyorum :d
Hikâyeli oyun oynayanlar iyi bilir ki, hikâyeli oyun oynamak bir diziyi/filmi yaşamak gibi bir şey. Dizi/film karşısında sadece o hikâyenin izleyicisisindir ama hikâyeli bir oyunda hikâyenin kahramanı sensindir.
Dizi/film izlemekten de çok keyif alırım elbette. Ancak hikâyeli oyun oynamak daha çok cezbeder beni.
Duruma göre değişiyor. Eğer o gün yorgun uyanırsam klavyeyle uğraşmak istemiyorum, rahat bir yere geçip dizi-film veya video izlemek istiyorum ama yalnızlığı sevmeme rağmen genel olarak arkadaş ortamında oynanan oyunlar daha eğlenceli geliyor. O yüzden oyum oyuna.
Soyle 3 saatim bossa film izlemek. 1 saat zamanim varsa ve cok da yorgun degilsem oyun. Eger bir saat vaktim varsa ama yorgunsam film yine. Diziyi nadir izlerim.