3268

Uzman
1713698775350.webp

Training Day filminin yönetmeni olan Amerika'lı film yönetmeni Antoine Fuqua'nın yönettiği ve başrolünde Denzel Washington'un olduğu bu filmde (2014) eski asker olan Robert McGill, kendisi için hazırladığı sahte ölüm ve cenazenin ardından yeni bir hayata başlamıştır.

Ancak emekli olmanın tadını çıkarıp sakin bir hayat sürdürürken Teri adında bir kızı tehlikeli bir durumdan kurtardığı için tekrar eski hayatındaki yetenekleri ile suç dünyasına girmesi ve Rus mafyası ile karşı karşıya gelmesi gerekecek.

Bu muhteşem yapımda hem güzel bir hikaye ve duygusallık, aynı zamanda da inanılmaz aksiyon sahneleri var. John Wick ve Polar'ın ortasında bir film diyebilirim. Aynı zamanda ikinci ve üçüncü filmleri de bulunmakta ancak kendi fikrimce en mükemmel filmi budur.

Ha birde müziği de harika.

Son düzenleme:
Üçü demin bitirdim. 1 ve 2 den daha farklıydı. İnanılmazdı müthişti harikaydı. Aklıma kazınan filmler arasına girdi diyebilirim belki biri bile gecmis olabilir gözümde yada eşit bilemedim şimdi.

Denzel Washington efsanesi bambaşka oluyor hocam. Bana göre hepsinde farklı renkler katmışlar ama yine de serinin en iyisi olmuş diyebilirim.